Ana sayfa Dizi Fragmanları Bugün Netflix’te Uysallar günü! Merakla beklenen mini dizi nihayet yayında!

Bugün Netflix’te Uysallar günü! Merakla beklenen mini dizi nihayet yayında!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Onur Saylak’ın yeni dizisi Uysallar bugün itibariyle Netflix’te yayında. Hem oyuncu kadrosu hem de tanıtımlarıyla büyük heyecan yaratan dizinin izlenme rakamlarının ne olacağı şimdiden merak konusu oldu.

Oyunculuktan yönetmenliğe geçiş yapan ve bugüne kadar Emmy ödüllü dizi Şahsiyet ve Daha filmi gibi çok başarılı yapımlara imza atan Onur Saylak’ın yeni dizisi Uysallar bugün Netflix’te yayında. Dizi hem oyuncu kadrosu hem de hikayesiyle çok ilgi çekici.

Uysallar dizisinin senaristliğini, başarılı kalemlerden Hakan Günday üstleniyor. Ay Yapım imzalı dizide de yönetmenliğini konuşturan Onur Saylak’ın başarılı rejisi ile ortaya müthiş bir iş çıktığı daha fragmandan anlaşılıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Haluk Bilginer ve Uğur Yücel gibi usta oyuncuların yanı sıra hepsi birbirinden iddialı, başarılı oyuncular Songül Öden, Öner Erkan, Serkan Altunorak, İbrahim Selim gibi isimler yer alıyor. Dizide Öner Erkan geceleri çılgın bir punk’çıya dönüşen aile babasını canlandırıyor.

Dizinin konusu şöyle; Mimar Oktay Uysal eşi, iki çocuğu ve babasından oluşan ailesinden gizli olarak bir punk hayatı sürmeye başlar. Ancak o sırada ailesi de Oktay’dan gizli kendi dünyalarını kurmanın peşindedir. Uysal ailesinin yalanlarla dolu bir evi, Oktay’ın da inşa etmesi gereken bir hapishanesi vardır. Ailene karşı kendin olabilmek mümkün müdür yoksa herkesin ikinci bir hayata mı ihtiyacı vardır?

İzleyiciye “en son ne zaman mutlu oldun?” sorusunu soracak olan Uysallar dizisi, İstanbul’un tanımlanamayan şehir görselliğinde izleyiciye alternatif bir aile hikayesi sunacak.