Ana sayfa Dizi Haberleri Burak Deniz, Türkiye’den önce Disney Plus’ın başka bir ülkedeki ilk yerli dizisinde!

Burak Deniz, Türkiye’den önce Disney Plus’ın başka bir ülkedeki ilk yerli dizisinde!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Burak Deniz, son günlerde rol aldığı projelerle adından söz ettirmeye devam ediyor. Başarılı oyunculuğu ile büyük beğeni toplayan Deniz, ekrana son olarak Maraşlı dizisi ile gelmişti. Bu dizide oynadığı karakter ile adeta bir fenomen yaratan Deniz, şu sıralar başka bir ülkenin gündeminden düşmüyor!

Maraşlı’nın ardından Sereneya Sarıkaya ile başrolünde oynadığı Şahmaran dizisi ile de konuşuldu oyuncu. Dizi henüz yayınlanmadı ancak Netflix için çekilen dizinin şu sıralar 2. sezonunun da çekileceği gündemde. Bu arada Dilan Çiçek Deniz ile yine Netflix için çekilen Gidenler filmi ise merakla bekleniyor.

Burak Deniz, meslek hayatında yoğun günler geçiriyor şu sıralar. Türkiye ile İtalya arasında mekik dokuyan oyuncu, bir süre önce Ferzan Özpetek’in dünyaca ünlü filmi Cahil Periler’in dizi versiyonunda da rol aldı.

Dizinin son 4 bölümünde oynayan Burak Deniz, İtalya’da gittikçe popüler olmaya başladı bile! Cahil Periler dizisi Disney Plus için çekildi. Üstelik İtalya’nın Disney Plus için çekilen ilk yerli dizisi. Şu sıralar Türkiye’de sektörü çok heyecanlandıran dijital platform Disney Plus ile ilgili pek çok gelişme yaşanıyor.

Burak Deniz, Türkiye'den önce Disney Plus'ın başka bir ülkedeki ilk yerli dizisinde! 7

14 Haziran’da yayına başlayacak olan platform, Türkiye’de çekilecek diziler ve filmler için Burak Deniz ile de bir anlaşma sağladı. Ancak Burak Deniz, yaz aylarında çekilen Cahil Periler dizisi ile önceden yola çıkmış oldu.

Böylece Burak Deniz, İtalya’nın Disney Plus için çekilen ilk yerli dizisinde rol alarak Türkiye’den önce başka bir ülkenin yerli yapımında oynamış oldu.

Bu arada dizinin galası için İtalya’ya gitmeden önce TV100’e verdiği röportajda Oyuncu, dizinin son 4 bölümünde rol aldığını belirterek 2001 yılında çekilen Cahil Periler filminin sinema adına önemine vurgu yaparak “Film kült bir film. İzleyenler için sürpriz olsun, güzel bir proje bekliyor. Diziye uyarlanmasına değen bir proje oldu” diye konuştu.

Asaf karakteri hikayeye Serra Yılmaz’ın canlandırdığı karakterin yeğeni olarak giriş yaptığını belirten Burak Deniz, bu şekilde hikayeye dahil olacak.

Yurt dışında Türk oyuncuların gördüğü ilgiyi de değerlendiren oyuncu, “Seviyorlar demek ki, karşılıyorlar. Türk dizileri artık İtalya’da ve dünyanın birçok ülkesinde satıldı, yayınlandı. Türk oyuncular tabii ki büyük ilgi görüyorlar” diye konuştu.