Ana sayfa Dizi Fragmanları Cem Yılmaz’ın ünlü isimlerle birlikte yer aldığı Erşan Kuneri dizisinin yayın tarihi belli oldu!

Cem Yılmaz’ın ünlü isimlerle birlikte yer aldığı Erşan Kuneri dizisinin yayın tarihi belli oldu!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cem Yılmaz en son Diamond Elite Platinum Plus gösterisiyle ekran karşısına gelmiş, izleyenler ve hayranları tarafından gösteri büyük beğeni toplamıştı. Gösterinin Netflix’in yayınlanmasının ardından platform ile yeni bir proje için kolları sıvayan Cem Yılmaz’ın yeni projesi Erşan Kuneri oldu.

G.O.R.A ve Arif V 216 filmlerinde yer alan Erşan Kuneri karakterinin 70 ve 80’li yıllardaki hayatını konu alan dizinin çekimleri geçtiğimiz Eylül ayında tamamlandı ve izleyiciler dizinin yayınlanacağı tarihi heyecanla beklemeye başladılar.

Cem Yılmaz’ın hem hikayesini yazdığı hem de başrolünde olduğu dizide; Ezgi Mola, Çağlar Çorumlu, Merve Dizdar, Zafer Algöz, Nilperi Şahinkaya, Bülent Şakrak ve Uraz Kaygılaroğlu’nun da arasında bulunduğu oyuncular yer alıyor.

8 bölüm olarak çekilen dizi, daha çekim aşamasındayken çok ses getirmişti. Erşan Kuneri dizisi, 13 Mayıs 2022 tarihinden itibaren Netflix’de izleyici ile buluşacak.

Dizinin oyuncusu, aynı zamanda Cem Yılmaz’ın yakın arkadaşı Zafer Algöz de diziyle ilgili, “Türkiye’de kimsenin kolay kolay yapmaya cesaret edemediği kaliteli bir iş oldu” açıklamasını yapmıştı.

Her bölümün sinema filmi kalitesinde çekildiğini belirten Algöz, “Çok masraflı, özen gösterilmiş bir iş. Sekiz karakter oynuyoruz, hepimiz, adam başı. Hep aynı adamlar yok, çok farklı oyuncular var bu kez.” dedi.

Netflix Türkiye’nin instagram hesabından yapılan paylaşımda, ‘Medarıiftiharımız Kuneri Film artık bizimle. Erşan Kuneri 13 Mayıs’ta sadece Netflix’te oynuyor.” denildi.