Ana sayfa Sosyal Medya Usta oyuncu Nazan Kesal için Oğlum dizisindeki ekip arkadaşlarından ayrılmak oldukça zor oldu!..

Usta oyuncu Nazan Kesal için Oğlum dizisindeki ekip arkadaşlarından ayrılmak oldukça zor oldu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Show TV’nin Ay Yapım imzalı Oğlum dizisi  25 Mayıs  Çarşamba akşamı yayınlanan 15. bölümüyle final yaptı.

İlgi çekici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuna rağmen beklenen reytingleri alamayan Oğlum dizisinin ekran macerası çok uzun soluklu olmadı.

Oğlum’da ‘Perma Canan’ karakterine hayat veren usta oyuncu Nazan Kesal, ekip arkadaşlarına sosyal medyadan yaptığı paylaşımla veda etti.

Usta oyuncu Nazan Kesal için Oğlum dizisindeki ekip arkadaşlarından ayrılmak oldukça zor oldu!.. 8

Çok güzel ve yetenekli bir ekiple çalıştığını belirten Nazan Kesal duygularını, “Ne güzel bir ekipti.Umarım yetenekli ve iyi kalpli yol arkadaşlarımızla tekrar kesişir yollarımız. Perma Canan’ı da çok özleyeceğim severek oynadığım diğer roller gibi. Oğlum için veda vakti. İyilik dilerim hepinize” şeklinde ifade etti.

Usta oyuncu Nazan Kesal için Oğlum dizisindeki ekip arkadaşlarından ayrılmak oldukça zor oldu!.. 9

Ay Yapım’ım sezon başında büyük umutlarla başladığı Oğlum dizisi duygu dolu hikayesiyle birçok izleyiciyi ekran başına toplarken, reytinglerde istediği başarıyı yakalayamadı. Fakat dizi, son yıllarda Türkiye’de yaşanan kayıp çocuk vakalarındaki artışa dikkat çekmeyi başardı.

Başrollerinde Songül Öden, Canan Ergüder, Feyyaz Duman, Timur Acar, Serhat Teoman, Nihal Yalçın ve Kubilay Aka’nın buluştuğu, proje ve senaryo tasarımını Ahmet Katıksız’ın üstlendiği Oğlum dizisinin senaryosunu Hürer Ebeoğlu ve Sevgi Yılmaz kaleme alırken yönetmen koltuğunda ise Gökçen Usta oturdu.