Ana sayfa Sosyal Medya Helin Kandemir iki şanssız diziden sonra Star TV’nin yeni dizisine katıldı!

Helin Kandemir iki şanssız diziden sonra Star TV’nin yeni dizisine katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Helin Kandemir ismini 2017 yılında yayınlanan İsimsizler dizisinden bu yana çeşitli projelerde duymaktayız. Bir Litre Gözyaşı, Hakan Muhafız dizileri ile iyi deneyimler yaşayan oyuncu, en güçlü çıkışını ise Doğduğun Ev Kaderindir isimli projeyle yaptı.

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’u başrolde buluşturan tv8 dizisinde Helin Kandemir “Kibrit” isimli karakterde çok beğeni topladı.. Ardından Kağıt Ev isimli Star TV dizisinde çok etkili bir rolde yer alarak yine yetenekleri ile alkışlanan genç oyuncu, bu hikayenin 8 bölümde bitmesinin de şanssızlığını yaşadı. Şayet dizi daha uzun süre devam edebilseydi Helin Kandemir’in kariyeri adına unutulmaz işlerden birisi olacaktı.

Bu sezon başında 6 bölüm süren ve düşük reytingler nedeniyle final yapan Elbet Bir Gün isimli dizide de genç oyuncuyu Mevsim isimli karakterde izledik… Helin Kandemir, Doğduğun Ev Kaderindir’deki güçlü çıkışından sonra son iki dizisinde şanssızlıklar yaşamış olsa da yeteneklerini sergileyerek dikkat çekmeyi başardı.

Yapımcılardan teklifler aldığı da bilinen oyuncu sonunda yeni bir dizi için karar aldı. Star TV’de yayınlanacak olan gençlik draması olarak öne çıkan Duy Beni isimli dizinin oyuncularından birisi de Helin Kandemir olacak.

Zengin bir okuldaki gençler arasında yaşanacak olayları anlatacak olan olayları anlatacak olan dizi hem bir aile hem de bir gençlik draması olarak yaz aylarında izleyicilerle buluşacak.

Rabia Soytürk ve Caner Topçu’nun başrolünde yer aldığı dizide genç oyuncular arasında Helin Kandemir ve Burak Can da bulunuyor.

Ayrıca dizinin kadrosuna Berk Hakman gibi tecrübeli ve çok iyi bir oyuncunun katılmış olması da gençler açısından iyi bir deneyim fırsatı olacak.