Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisi ile ilgili heyecan yaratan paylaşımlar üstüste geldi!

Yargı dizisi ile ilgili heyecan yaratan paylaşımlar üstüste geldi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Sezonun belki de en  merakla beklenen dizilerinden birisi Yargı. Geçtiğimiz sezona damgasını vuran Kanal D’nin iddialı yapımı, bu sezonda da fırtınalar estirmesi muhtemel hikayesi ile geliyor! Dizinin senaristi Sema Ergenekon, ilk bölüm senaryosunu bitirdiğini cümle aleme instagram hesabından duyurmuştu.

Henüz çekimlerine başlanılmayan ancak Eylül sezonunda ekranda olması muhtemel dizi için tatilin son haftalarına girildiği de tahmin ediliyor. Önümüzdeki iki haftalık sürecin ardından hazırlıklara başlanarak çekimlere geçileceği tahmin edilmekte.

Dizinin başrol oyuncularından Pınar Deniz, yaz boyunca Disney Plus için çekilen Avcı dizisinin setindeydi. Oyuncunun kısa bir tatilin ardından Yargı dizisinin setine başlaması bekleniyor. Bu arada dizinin resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımla yeni sezona heyecan da arttı!

Yargı dizisi ile ilgili heyecan yaratan paylaşımlar üstüste geldi! 8

Diziye sonradan Savcı Derya karakteri ile dahil olan Şükran Ovalı ve Ceylin’e hayat veren Pınar Deniz’in birlikte pozları “Yargı kadınları” notuyla dizinin instagram hesabından yayınlandı. Ay Yapım imzalı Yargı’nın senaristi Sema Ergenekon da bu paylaşımı kendi sayfasına taşıdı…

Yargı dizisi ile ilgili heyecan yaratan paylaşımlar üstüste geldi! 9

Yaşatılan heyecan dalgası ile etkileşim arttırılırken dizinin izleyicileri de yeni sezonu merakla beklediklerini belirten yorumlar yapıyorlar sosyal medyada.

Yargı’nın sezon finalinde Ceylin’in elinde kanlı bıçakla ofise koşması, ardından gelen Eren’in kapıyı kırarak onu tutuklaması, sinirli bir şekilde Adli Tıp’a götürüp daha sonra Emniyet’te ifadesini alırken ‘Ilgaz Kaya’yı neden öldürdün?’ sorusu herkesi şoke etmişti.

Yeni sezonda Ceylin’in 6 ay önce evlendiği ve büyük aşk yaşadığı Ilgaz’ın canına kast edecek hale getiren olayların açılımı bekleniyor. Her bölümüyle izleyiciyi tahmin edemediği hikayelerle buluşturan Yargı’nın yeni sezonu da heyecanlı gelişmelerle geliyor…