Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız ekibi, yaz boyunca her fırsatta buluştu! İşte tatilde buluşanlardan son kare!

Camdaki Kız ekibi, yaz boyunca her fırsatta buluştu! İşte tatilde buluşanlardan son kare!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Camdaki Kız, 3. sezonuyla ekrana gelecek Eylül ayında. Halen dizinin çekimlerine başlanılmadı. Oyuncular son tatil günlerini de doyasıya değerlendiriyor şu sıralar. Sosyal medyada yapılan paylaşımlarla birlikte tatil yaptıkları da görülüyor oyuncuların.

Dizide Nalan karakterine hayat veren başrollerden Burcu Biricik, Camdaki Kız dizisinin sezon finali yapmasının ardından eşi Emre Yetkin ile önce Yunanistan’a gitmişti. Yunan adalarından pozlarıyla sosyal medyada yer alan oyuncu daha sonra Türkiye’ye dönerek meslektaşları ile buluştuğu Ege kıyılarında tatiline devam etti.

Bir süre önce ise Enis Arıkan ile bir araya gelmişti. Arıkan da sezon finali sonrası önce Maldivler’e ardından Kıbrıs’a tatile gitmiş ve sonrasında da yakın arkadaşı Ezgi Mola’nın da ortaklarından olduğu Alaçatı’daki bir mekanda konaklamaya başlamıştı.

Arıkan, yaz boyunca pek çok ünlü isimle olan pozlarını instagram’dan paylaştı. Son yaptığı paylaşımda ise Camdaki Kız dizisinden üç arkadaşıyla tatilde yine bir araya geldiklerini ortaya koyan pozlarını paylaştı…

Camdaki Kız ekibi, yaz boyunca her fırsatta buluştu! İşte tatilde buluşanlardan son kare! 8

Bu kez Enis Arıkan’ın yanında Burcu Biricik ile birlikte dizide çift olarak yer alan Selma Ergeç ve Tuğrul Tülek de vardı. Dizinin ana kadrosunda yer alan 4 isim, tatilde de birlikte zaman geçirerek setteki dostluklarını özel hayatlarına da taşıdıklarını göstermekteler.

Camdaki Kız ekibi, yaz boyunca her fırsatta buluştu! İşte tatilde buluşanlardan son kare! 9

Bu arada Burcu Biricik, bir süre önce Nur Sürer’le de tatilde buluşmuştu. Camdaki Kız ekibinin iki sezondur birbirleri ile kurdukları yakın ilişkiler de böylece tatil sezonunda kendisini göstermiş oldu. Uzun saatler ve aylar boyunca birlikte aynı seti paylaşan meslektaşların iyi dostluklar kurdukları, tatil dönemindeki paylaşımlarına yansıyor…