Ana sayfa Dizi Haberleri 15 Aralık Perşembe reyting sonuçları; Camdaki Kız, Gelsin Hayat Bildiği Gibi, Aldatmak reytingleri nasıl geldi?

15 Aralık Perşembe reyting sonuçları; Camdaki Kız, Gelsin Hayat Bildiği Gibi, Aldatmak reytingleri nasıl geldi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 15 Aralık Perşembe akşamı televizyonda yayınlanan diziler arasında yine yoğun bir reyting rekabeti yaşandı. Kanal D ekranında Camdaki Kız, atv’de Aldatmak ve Show TV’de ise Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizileri için yine izleyici desteğinin yoğun olduğu bir gün geride kaldı.

61. bölümü ekrana gelen Camdaki Kız dizisi bir kez daha üstünlüğünü ortaya koydu ve hem AB hem de ABC1 gruplarında günün en yüksek reytinglerini elde ederek birincilik elde etti. Tüm kişilerde ise dizi üçüncülük elde etti. Dizinin hikaye gücünün bu kadar yüksek olması ve izleyicilerin üçüncü sezonda bile bu kadar güçlü bir sadakat sergilemesi başarının aslı büyük kısmını oluşturuyor.

Atv ekranında yayınlanan Aldatmak isimli dizi ise tüm izleyici gruplarında da çok iyi reytingler alarak yoluna devam ediyor. 13. bölümü geride kalan ve Vahide Perçin’in başrolünde yer aldığı atv dizisi tüm kişilerde ikincilik, AB ve ABC1 gruplarında ise üçüncülük elde etti. Aldatmak dizisinin de kendi kitlesini oluşturduğunu ve çok başarılı bir süreç geçirdiğini söylemek gerekiyor.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi ise yaz döneminde başladı ve sezonun ortalarına gelindiğinde yine gücünü koruyor. Ertan Saban ile Devrim Özkan ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin reytingleri de iyi gelmeyi sürdürüyor.

22. bölümü yayınlanan dizinin tüm kişiler ve ABC1 kategorilerinde ortalamanın çok üzerinde reytingler ile üçüncülük elde ettiğini belirtelim. AB grubunda ise biraz oranlar düştü ve sekizincilik geldi.