Ana sayfa Sosyal Medya Kadir Doğulu, Neslihan Atagül’e aşkını anlatmak için hiç bir fırsatı kaçırmıyor!..

Kadir Doğulu, Neslihan Atagül’e aşkını anlatmak için hiç bir fırsatı kaçırmıyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Star TV’de salı akşamları yayınlanan Gecenin Ucunda dizisinde başrolleri paylaşan Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çifti birbirlerine olan aşklarını her fırsatta dile getiriyorlar.

Peride Celal’in aynı adlı eserinden uyarlanan Gecenin Ucunda dizisinde de aşk yaşayan ‘Macide’ ve ‘Kazım’ karakterlerine hayat veren ünlü çift, sosyal medya hesaplarında da sık sık setten paylaşımlarda bulunuyorlar.

Sosyal medyayı aktif kullanan Neslihan Atagül, hem kendini hem ekip arkadaşlarını “Çalışıyoruz” diyerek paylaşırken, Kadir Doğulu da eşinin fotoğrafını “Söze gerek yok” diyerek yayınladı.

Kadir Doğulu, Neslihan Atagül'e aşkını anlatmak için hiç bir fırsatı kaçırmıyor!.. 8

Eşinin bu paylaşımına kayıtsız kalmayan Neslihan Atagül, aynı pozu kendi sosyal medya hesabından “Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz” notuyla paylaştı.

Kadir Doğulu, Neslihan Atagül'e aşkını anlatmak için hiç bir fırsatı kaçırmıyor!.. 9

Neslihan Atagül geçtiğimiz günlerde katıldığı bir söyleşide eşi Kadir Doğulu’ya olan aşkını şu sözlerle dile getirmişti; “O kadar çok seviyorum ki onu, o ne isterse gerçekten yapmaya hazırım.”

Kadir Doğulu da eşinin bu sözleri sorulduğunda “Benim hedefim karımın memnuniyeti. Onun memnuniyeti geri kalan herkesi memnun edecektir düşüncesiyle hareket ediyorum” diye yanıt verdi. 2016 yılından beri evli olan çiftin bu romantik halleri ikilinin hayranlarını da mest ediyor.