Ana sayfa Dizi Analiz 16 Kasım reyting sonuçları; Kuruluş Osman, Tuzak, Bir Peri Masalı, O Kız ve Hayat Bugün dizilerinin reytingleri nasıl?

16 Kasım reyting sonuçları; Kuruluş Osman, Tuzak, Bir Peri Masalı, O Kız ve Hayat Bugün dizilerinin reytingleri nasıl?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 16 Kasım çarşamba akşamı yayınlanan diziler arasında atv ekranında izlediğimiz Kuruluş Osman’ın tüm kişiler kategorisinde birincilik elde ettiğini belirtelim. Dizinin 104. bölümü AB ve ABC1 gruplarında ise ikinci sırada yer aldı. Birinciliğin gelmemesinin nedeni ise TRT’de yayınlanan Türkiye – İskoçya futbol maçıydı.

Kanal D ekranında yayınlanan O Kız dizisinin 9. bölümü ise tüm kişiler ve ABC1 gruplarında sekizincilik elde etti. Dizinin AB grubunda yedinci olduğunu ve reytinglerin ortalama oranlara yakın seyrettiğini belirtelim.

Hayat Bugün isimli Show TV dizisi ise çok düşük reytingler alarak bir haftayı daha sıkıntılı şekilde geçti. 5. bölümü yayınlanan Hayat Bugün dizisi tüm kişilerde yirmi birinci, AB grubunda yirminci ve ABC1 grubunda da on üçüncü sırada yer aldı.

Bir Peri Masalı isimli Fox TV dizisinin ise 8. bölümü yayınlandı ve tüm kategorilerde 11.’lik elde edildi. Dizinin hikayesi açıldıkça izleyici ilgisinin artmakta olduğunu ama bu oranların devam edebilmesi için henüz yeterli seviyeye ulaşmadığını söyleyebiliriz.

Tuzak isimli tv8 dizisi de yine düşük reytingler almayı sürdürüyor. 5. bölümü yayınlanan Tuzak’ın tüm kişiler kategorisinde on dördüncü ve AB grubunda on ikinci olduğunu, ABC1’de ise günü onuncu sırada tamamladığını belirtelim.