Ana sayfa Sosyal Medya Enis Arıkan’ın usta oyuncu Nur Sürer ile pozları Camdaki Kız fanlarını mest etti!..

Enis Arıkan’ın usta oyuncu Nur Sürer ile pozları Camdaki Kız fanlarını mest etti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kanal D ekranında perşembe akşamları yayınlanan Camdaki Kız dizisi hem AB hem de ABC1 gruplarında birincilikler elde etmeye devam ediyor.

Ortalamanın çok üzerinde reytingleri her üç kategoride de elde eden dizi, geçtiğimiz hafta tüm kişiler kategorisinde ise ikinci olmuştu. Dizinin hikayesindeki heyecan devam ediyor ve milyonlarca izleyici de her hafta yeni bölümü merakla bekliyor.

Setten oyuncuların yaptıkları paylaşımlar da sosyal medyada büyük ilgi görüyor. Dizide ‘Muzaffer’ karakterini canlandıran Enis Arıkan’ın ‘Feride’ karakterindeki usta oyuncu Nur Sürer ile verdiği pozlar dizinin izleyicisini mest etti.

Enis Arıkan'ın usta oyuncu Nur Sürer ile pozları Camdaki Kız fanlarını mest etti!.. 9

Enis Arıkan, instagram hesabında art arda yayınladığı fotoğrafların altına; “Nur yüzlüm. Gülen yüzün hiç solmasın” notunu düştü. ‘Feride’ karakterinin suratsız hallerine kinaye yapan Enis Arıkan’ın usta oyuncu ile verdiği pozlar hayranlarını gülümsetti.

Enis Arıkan'ın usta oyuncu Nur Sürer ile pozları Camdaki Kız fanlarını mest etti!.. 10

Eda Ece, Saba Tümer, Songül Öden, Mine Tugay, Hatice Aslan ve Deniz Seki’nin de aralarında bulunduğu pek çok ünlü isim fotoğraflara gülücük emojisiyle yorum yaptı.

Enis Arıkan'ın usta oyuncu Nur Sürer ile pozları Camdaki Kız fanlarını mest etti!.. 11

Camdaki Kız’ın bu akşam yayınlanacak 57. bölümde yine heyecan dolu dakikalar yaşanacak. Yeni bölümde, Nalan ile Hayri arasında ipler kopuyor! Hayri şöyle ilginç bir söz söylüyor; “Kendine başka bir yara bandı bul.” Nalan’a tepki gösteren Hayri, kendisini bir yara bandı gibi kullandığını söyleyerek ondan uzaklaşıyor. Nalan Hayri’yi sevse de, Sedat’ı da bırakamıyor. İkinci adam olmaktan yorulan Hayri, Nalan’a resti çekiyor. Ayrıca Cana, Sedat’tan hamile olduğunu Nala’a itiraf ediyor!