Ana sayfa Dizi Haberleri Yok artık Oylum bunu da yapamazsın! Feyza Sevil Güngör, Aldatmak dizisindeki karakterine kendisine inanamadı!

Yok artık Oylum bunu da yapamazsın! Feyza Sevil Güngör, Aldatmak dizisindeki karakterine kendisine inanamadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aldatmak dizisinde yeni bölüm tüyosu! Feyza Sevil Güngör, yaptıklarına kendisi bile inanamıyor! Aldatmak isimli atv dizisi perşembe akşamları yayınlanıyor ve çok da başarılı bir hikaye sunumu gerçekleştiriliyor. Vahide Perçin, Ercan Kesal ve Mustafa Uğurlu gibi tecrübeli oyuncuların başrolünde yer aldığı dizide, yan karakterlerde de çok etkili performanslar görüyoruz. Bu isimlerden birisi de Oylum karakterini canlandıran Feyza Sevil Güngör’den geldi.

Aldatmak dizisinde her seferinde daha kötü ne olabilir derken, Oylum’un başına gelenler, izleyicilere de büyük ders oluyor. Feyza Sevil Güngör, canlandırdığı karakterin yaptıklarına bazen inanamadığını söyledi. Oylum’un başına daha ne gelebilir diye düşünen dizi hayranları olabilir. Güngör, canlandırdığı karakterin başına daha kötü şeyler geleceğini belirterek, gelecek bölümler hakkında tüyo verdi.

Feyza Sevil Güngör, karakterin hikaye içinde yaptıkları ile ilgili şöyle konuştu: “Bazen Oylum’a dışarıdan baktığımda ya da senaryoyu okurken ‘Bunu yapmazsın’ dediğim anlarım oluyor. Hemen rahatlayamıyor, sıkıştırdığı bir iki şeye ‘daha kötü ne olabilir’ derken büyük ihtimalle daha kötüsü yine gelecek.”

Yok artık Oylum bunu da yapamazsın! Feyza Sevil Güngör, Aldatmak dizisindeki karakterine kendisine inanamadı! 7

Oylum’un başına yeni bölümlerde daha kötü neler gelecek, izleyiciler heyecanla ve büyük bir merakla bu sahneleri bekliyor.

Kendisinin de canlandırdığı karakterin sonraki adımını bilmediğini belirten Feyza Sevil Güngör, “Artık Oylum nasıl tepki verecek, neler yapacak daha fazlasını bilmiyorum, ben de merak ediyorum” dedi.

Oyuncu, her seferinde Oylum karakterini anlamaya çalıştığına vurgu yaptı. Güngör, “Bir sahne geldiğinde ‘yok artık Oylum’ dediğimde, neden yaptığını düşünüyorum. Çünkü kendimi de ikna edip onu anlamazsam zaten Oylum olamam. Beni izleyemezsiniz de” açıklamasını yaptı.

Feyza olarak, canlandırdığı Oylum karakterine bir tavsiye de veren oyuncu, “Söyle ve kurtul” diyerek Oylum’un konuları içine atmaması gerektiğini, cesurca söylemesinin daha iyi olacağını belirtti.