Ana sayfa Dizi Haberleri 20 yıllık hastalığı 5 dakikada geçirdiler! Sen Çal Kapımı dizisindeki o çayı soran sorana!

20 yıllık hastalığı 5 dakikada geçirdiler! Sen Çal Kapımı dizisindeki o çayı soran sorana!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de Çarşamba akşamları ekrana gelen Sen Çal Kapımı dizisinde yaşanan bir durum, kimi izleyenlerin eleştirilerine neden oldu. Pek de gerçekçi bulunmayan sahnedeki çay ise sosyal medyanın diline düştü adeta! Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in başrolünde oynadıkları dizinin dramatik sahnelerinin yanı sıra özellikle Neslihan Yeldan’ın oynadığı Aydan Bolat’ın olduğu sahneler kimi zaman gülmekten kırıp geçiriyor.

Neslihan Yeldan’ın başarılı oyunculuğuyla dikkat çeken bu sahnelerden bir tanesi de 11 Kasım Çarşamba akşamı ekrana gelen 18. bölümde yer aldı. Aslında ünlü oyuncunun performansıyla izleyenleri çok güldüren bu sahnelerde eğlenceli anlar yaşandı ama mantığa sığmayan bir durum vardı ki eleştiri konusu oldu!

Diziyi takip edenlerin bildiği gibi Aydan, tam 20 yıldır evinden dışarı çıkamıyor. Hatta bahçe kapısından bile geçemiyor. Artık tüm ailesinin ve tanıdıklarının da kanıksadığı bu duruma bir çare de bulunamıyordu. Ta ki Eda devreye girene kadar!

20 yıllık hastalığı 5 dakikada geçirdiler! Sen Çal Kapımı dizisindeki o çayı soran sorana! 10

20 yıl boyunca kimsenin evden çıkaramadığı Aydan’ı içtiği bir çay bir anda değiştirdi! Aslında izleyenlerin tavrı Aydan’ın dışarı çıkması değil, bu konunun 5 dakika içinde geçiştirilmesi!

Yani bu kadar ağır bir travma yaşayan bir hastanın bir çay ile ya da biraz sarhoşluk ile çıkması mümkünse, neden bu kadar zaman denenmemiş diyor izleyici.

20 yıllık hastalığı 5 dakikada geçirdiler! Sen Çal Kapımı dizisindeki o çayı soran sorana! 11

Aslında uzun süredir Aydan’ın evinden dışarı çıkacağı o anları beklediklerini söyleyen izleyiciler, konunun adeta geçiştirilir gibi olmasından yakınıyor. Çok daha iyi işlenebileceği, sahnenin daha etkili olabileceğini söyleyen izleyiciler, bu kadar basit olmasına da anlam verememiş!

Yaşanan bu olay sonrasında izleyicilerin “O çayın adı ne? Bize de söyleyin” şeklinde bir takım yorumları da sosyal medyada dikkat çekiyor. Pek çok izleyicinin, korona süreci geçtikten sonra dışarı çıkan insanların da tıpkı Aydan gibi tepkiler verebileceği yorumlarıyla durumu başka bir açıdan yorumladıkları da görülmekte.

Bir kaç izleyicinin sahne ile ilgili yorumu aslında pek çok kişinin ortak sözleri gibi:

20 yıllık hastalığı 5 dakikada geçirdiler! Sen Çal Kapımı dizisindeki o çayı soran sorana! 12

20 yıllık hastalığı 5 dakikada geçirdiler! Sen Çal Kapımı dizisindeki o çayı soran sorana! 13
İşte Aydan’ın dışarı çıktığı o sahne: