Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı setinde Hande Erçel’den gelin-kaynana pozu!

Sen Çal Kapımı setinde Hande Erçel’den gelin-kaynana pozu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yaz sezonunda başlayan Fox TV’nin romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı, son dönemde reytingleriyle ilgili sıkıntılar yaşasa da sette herkes işini yapmaya ve moralini yüksek tutmaya devam ediyor. Dizinin başrol oyuncularından Hande Erçel, sosyal medyadan sık sık setten fotoğraflar ve videolar yayınlamaya, kimi zaman partneri Kerem Bürsin’e kimi zaman set çalışanlarına takıldığı esprili paylaşımlarla dikkatleri çekiyor.

Çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Sen Çal Kapımı dizisi, eğlenceli anların yanı sıra dramatik tarafıyla da izlenen bir dizi. Hande Erçel’in Eda ve Kerem Bürsin’in de Serkan karakterlerine hayat verdiği dizinin kamera arkasında keyifli bir ortam var.

Hande Erçel de her fırsatta yoğun da olsa çalışırken keyifli anlar da yaşadıklarını aktaran paylaşımlar yapmakta. Bazen set çalışanlarına “zorla” “En çok beni mi, Kerem’i mi seviyorsunuz?” sorularını sorup olumlu yanıt aldığı kimi videoları da dahil buna tabii…

Eğlenceli kişiliğiyle dikkat çeken oyuncu, dizide Kerem Bürsin’in oynadığı Serkan Bolat karakterinin annesi Aydan’ı oynayan Neslihan Yeldan ile de bir fotoğraflarını yayınladı.

Oyuncunun paylaşımında hem kendisinin hem de Neslihan Yeldan’ın yüzüne “Girls Gang” (Kızlar Çetesi) notunu düştüğü de görülüyor.

İşte Hande Erçel’in o paylaşımı:

Sen Çal Kapımı setinde Hande Erçel'den gelin-kaynana pozu! 8

Hande Erçel, sette kimi zaman çalışanlarla da esprili fotoğraf ve videolarla şakalaşmakta. Son olarak yine eline klaketi alarak bir set çalışanıyla aşağıdaki diyaloğu sosyal medyada yer aldı…

Sen Çal Kapımı setinde Hande Erçel'den gelin-kaynana pozu! 9