Ana sayfa Dizi Haberleri O üç kişi, Doğduğun Ev Kaderindir’de saç baş yoldurdular!

O üç kişi, Doğduğun Ev Kaderindir’de saç baş yoldurdular!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay- TV8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin bu hafta Çarşamba akşamı 19. bölümü yayınlandı. İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir’in başrolünde oynadıkları dizide bazı karakterler var ki izleyenler adeta saçını başını yoluyor! Çileden çıkaran bu karakterlerin başında ise Müjgan geliyor…

Zeynep’e yaptıkları bir yana, özellikle son bölümde Cemile’nin Nuh ile evlendiğini duyan Müjgan’ın sözleri, ekran başındaki izleyiciyi de sinir etti.

Cemile’ye baskı yapan, Mehdi’yi yönlendirmeye çalışan, çevresindeki herkesin hayatına karışan Müjgan, kimseniin mutlu olmasını istemiyor adeta!

Nuh ile evlendiğini öğrenen Cemile’ye olmadık laflar eden Müjgan’a izleyici sinir olurken, Burhan ile flörtleşmesini hatırlatıp “ikiyüzlü” demeye başladılar. Ancak kendi yaptıklarını hep doğru gören ve başkalarının hayatlarına müdahale eden Müjgan, sabırları iyice taşırdı!

O üç kişi, Doğduğun Ev Kaderindir'de saç baş yoldurdular! 16

Zeynep Kumral’ın başarılı oyunculuğuyla hayat verdiği Müjgan, dizinin en gıcık, bencil, kötü karakteri ilan edildi. Kendi yaşayamadıklarının acısını çevresindekilerden çıkaran, mutsuzluktan beslenen Müjgan’ın bencil tavırları son yayınlanan bölümde tavan yaptı! Özellikle “ikinci kez gelinlik mi giyeceksin, genç kız mısın?” sözleriyle iyice tepki çekti.

Dizinin bir başka rahatsız edici karakteri ise Benal. Hala Mehdi’yle birlikte olmanın yollarını arayan Benal de izleyenleri sinir ediyor. Sakine’nin sürekli erkekleri üstün gören tarafı da yine yorumlara yansıyan eleştiriler arasında yer alıyor. Müjgan, Benal ve Sakine, izleyicinin gözünden iyice düşerken, bir başka karakter daha var ki son haftalarda o da sinirlere dokunuyor!

O üç kişi, Doğduğun Ev Kaderindir'de saç baş yoldurdular! 17

Emine de gittikçe suyu kaynayanlardan! Zira Zeynep’e her canı yandığında laf sokması, Nuh’u istemediği halde Cemile ile yakınlığından hoşlanmaması da Emine hakkında izleyenlerin eleştiri yapmalarına neden oluyor. Zeynep’in eski nişanlısı Faruk ile birlikte olması da bir yana tabii ki…

Bu haftaki bölümde izleyenleri gıcık eden karakterler arttı ama kimse Müjgan’ın eline su dökemez”

Aşağıda Müjgan ve Cemile’nin o kavgası ve gelen yorumlardan bazıları…

O üç kişi, Doğduğun Ev Kaderindir'de saç baş yoldurdular! 18

O üç kişi, Doğduğun Ev Kaderindir'de saç baş yoldurdular! 19

O üç kişi, Doğduğun Ev Kaderindir'de saç baş yoldurdular! 20

O üç kişi, Doğduğun Ev Kaderindir'de saç baş yoldurdular! 21

O üç kişi, Doğduğun Ev Kaderindir'de saç baş yoldurdular! 22

O üç kişi, Doğduğun Ev Kaderindir'de saç baş yoldurdular! 23

O üç kişi, Doğduğun Ev Kaderindir'de saç baş yoldurdular! 24

O üç kişi, Doğduğun Ev Kaderindir'de saç baş yoldurdular! 25