Ana sayfa Dizi Haberleri 2016 yılbaşı akşamı hangi kanalda ne izleyeceğiz? İşte yanıtı

2016 yılbaşı akşamı hangi kanalda ne izleyeceğiz? İşte yanıtı

tarafından ker_def

2016_VICTORIAS_SECRET_FASHION_SHOW

TLC TV YILBAŞI ÖZEL YAYINI

CNBC-E’nin kapanmasıyla birlikte yayına geçen yeni kanal TLC’de ise bir yılbaşı klasiği olan Victoria’s Secret Fashion Show ekranlarda olacak.

TLC’nin Özel Yıl Başı programları 31 Aralık Perşembe günü saat 18:30’dan itibaren başlıyor. Senenin en çok beklenen moda etkinliği, Victoria’s Secret Fashion Show saat 00:00’da TLC ekranlarında olacak ve Yeni Yıla “stil sahibi” bir merhaba demenizi sağlayacak.

Yeni Yıl kutlamaları 31 Aralık gecesi bitmeyecek, 1 Ocak günü de TLC’de ilk ve özel gösterimlerle devam edecek. Call the Midwife dizisinin Yeni Yıl özel ilk gösterimi 1 Ocak’ta saat 17:30’da TLC ekranlarında olacak. Heyecanla beklenen Doctor Who dizisinin dokuzuncu sezon prömiyeri de Yeni Yılın ilk günü saat 20:30’da TLC’de seyircilerle buluşacak. Gece bir başka prömiyer ile sona erecek. Sherlock, İngiltere gösteriminin hemen ardından saat 23:30’da Türk ekranlarına TLC’de geri dönecek.

31 Aralık’ta TLC’de ayrıca 18:30’da Cake Boss, 22:00’da Time Warp: Las Vegas ve saat 23:00’da Dynamo: Magician Impossible özel bölümleri ile Türk seyircileri ile buluşacak.