Ana sayfa Dizi Haberleri 2017 bitiyor, 2018 geliyor! Yılbaşı ekranında hangi kanalda hangi program var!

2017 bitiyor, 2018 geliyor! Yılbaşı ekranında hangi kanalda hangi program var!

tarafından ker_def

TLC, YILBAŞI’NDA BİR İLKE İMZA ATIYOR

Yayınladığı yabancı yapımlarla ekranlarımızın tekdüzeliğine fark katmayı sürdüren TLC bu Yılbaşı da yine renkli bir tablo sunacak bize. Yılbaşı yayınında seyirci seçimlerine yer vererek bir ilke de imza atacak olan kanal, internet sitesinden sunduğu anketle en sevilen TLC programlarını tespit edip en yüksek oy alan yapımları ‘TLC Alacarte’ adı altında 31 Aralık saat 18.50’den itibaren ekranlara getirecek. Güzel bir çeşni olacağını düşünüyorum.

Bu seçmece akışın ardından 23.15’te ekranlara gelecek olan ‘Popüler Sihir’de İspanya Ulusal İllüzyonistlik yarışması şampiyonu Antonio illüzyondaki ustalık becerilerini sergileyecek. Onun idollerinden biriyle tanışma rüyasını gerçekleştirebilmek için yaptıklarını izledikten sonra saat 24.00’te merakla beklenen ‘Victoria’s Secret Melekleri’ boy gösterecek.

TLC ekranlarında yine göz kamaştıracak olan ‘Victoria’s Secret Melekleri’ ilk kez Çin’de gerçekleşecek olan defile için Şanghay’da izleyici karşısına çıkacak. Victoria’s Secret Fashion Show podyumunda bu yıl Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel, Lily Aldridge ve Elsa Hosk gibi isimler yer almakta. Gözlere şenlik mi demeli?

Dolu dolu bir Yılbaşı programı sunan TLC ekranlarında sihir de hiç bitmeyenlerden… 00.50’de yayınlanacak olan ‘Geleceğin Sihirbazı’nda dünyanın en iyi sihirbazları, mesleklerindeki final nokta olan ‘En Müthiş Sihirbaz Ödülü’nü kazanmak için birbirleriyle yarışacak. TLC izleyicisi de Stephen Mulhern ve The Saturdays’den Rochelle Humes’un sunduğu programda, dünyanın en iyi sihirbazlarını en iyi numaralarını ve illüzyonlarını görme fırsatı yakalayacak.

Sözün özü; ‘Victoria’s Secret Melekleri’nin göz kamaştırıcı şovuyla yeni yıla girmek ve hem seyircilerin bulunduğu bir stüdyoda hem de dışarıda gerçekleşen akıl almaz sihirbazlık numaralarıyla eğlenmek isteyenlere TLC ekranı birebir!