Ana sayfa Foto Galeri 2017 bitiyor, 2018 geliyor! Yılbaşı ekranında hangi kanalda hangi program var!

2017 bitiyor, 2018 geliyor! Yılbaşı ekranında hangi kanalda hangi program var!

tarafından ker_def

2017 bitiyor, 2018 geliyor! Yılbaşı ekranında hangi kanalda hangi program var! 7

Milliyet Blog yazarlarından Anibal Güleroğlu, Yılbaşı akşamı hangi kanalda hangi programın olduğunu araştırdı ve yorumlarıyla birlikte köşesine taşıdı:

Yılbaşı Ekranında Neler Var?

Bir yılın daha sonunu getirdik sağlıcakla. Yeni yılın bize ne gibi sürprizler hazırladığı, yaşamımıza neler katacağını da yaşayıp öğreneceğiz kısmet olursa. Ancak yeni yılın hayatımızı nasıl etkileyeceği hepimizin meçhulüyken, her durumda güzel başlangıçlar yapmak gerektiği bir gerçek. Bunun için de biten yılı ağız tadıyla uğurlayıp yenisini mutlulukla karşılamak adına herkes kendince bir şeyler planlar. Tabii günümüz şartlarında planların çoğunun, ev ortamında toplanıp ailecek masa kurmak ve televizyon izlemekten ibaret kaldığına da kuşku yok.
İşte bu noktada yine ve yeniden televizyonların Yılbaşı programlarının önemi çıkıyor ortaya. Gel gör ki geçtiğimiz yıllarda kayda değer bir şeyler sunamayan kanallar eskiyi mumla aratır hale gelmişti. Peki ya bu sene nasıl bir Yılbaşı programıyla çıkacaklar karşımıza? Fark yaratabilecekler mi, yoksa beterin beteri bir tablo mu sunacaklar Yılbaşı adına? Bunu yorumlamak için gelin hep birlikte kanal kanal bakalım, Yılbaşı ekranında neler olduğuna…