Ana sayfa Dizi Haberleri Kırgın Çiçekler’in Cemre’si Hazar Motan, üç yıl sonra sete dönüyor!

Kırgın Çiçekler’in Cemre’si Hazar Motan, üç yıl sonra sete dönüyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaklaşık yedi yıl önce ATV’de yayınlanan ve dünyanın birçok ilgisinde büyük ilgi gören Kırgın Çiçekler’in genç bir oyuncusu sete dönüyor. Kırgın Çiçekler’de Cemre karakterini canlandıran Hazar Motan, üç yıllık aradan sonra hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

NTC Medya tarafından çekilen ve 2015-18 yılları arasında ATV’de ekrana gelen Kırgın Çiçekler sadece Türkiye’de değil birçok yabancı ülkede de büyük ilgi görmüştü. Dizide başrollerde Hazar Motan’ın yanı sıra İpek Karapınar, Özgür Çevik, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Çağla Irmak ve Aleyna Solaker gibi isimler yer alıyordu.

Kırgın Çiçekler’de, varlıklı bir ailenin tek çocuğu olan Cemre Derinoğlu karakterini canlandıran Hazar Motan, bu dizideki performansıyla kariyerinde büyük bir sıçrama yapmıştı. Motan, Kırgın Çiçekler’den hemen sonra 2018 yılında Can Kırıkları isimli dizide rol almıştı. Ancak dizinin ömrü sadece dört bölüm sürmüştü.

Kırgın Çiçekler'in Cemre'si Hazar Motan, üç yıl sonra sete dönüyor! 7

Can Kırıkları’ndan sonra setlere ara veren genç oyuncu yaklaşık üç yıllık aradan sonra ekranlara dönüyor. 30 yaşındaki Motan, Fox TV’nin en sevilen dizilerinden biri olan Kanunsuz Topraklar’ın ekibine katıldı. Motan dizide Hatçe isimli bir karakteri canlandıracak.

1930’lu yılların Zonguldak’ında geçen dizinin oyuncu kadrosuna Motan’ın yanı sıra Özlem Tokarslan ile Beyti Engin de katıldı. Zülküf Yücel’in senaryosunu yazdığı dizinin yönetmenliğini ise usta isim Faruk Teber üstleniyor.

Dizide alınan üç yeni karakterin hikayeye dahil olması kararı sonrasında yeni bölümlerde bu isimlerin hikayeyi daha da derinleştirmesi bekleniyor.