Ana sayfa Dizi Haberleri 2021 yılının en iyi dizi çiftleri Gönül Dağı dizisinde buluştu!

2021 yılının en iyi dizi çiftleri Gönül Dağı dizisinde buluştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı dizisinde ayrılık bitti, artık dillerde iki kelime var; sözümüz söz! Gönül Dağı dizisinin 18. yeni bölümü merakla bekleniyor. 27 Şubat Cumartesi akşamı izleyicilerle TRT1 ekranında buluşacak olan dizinin yeni bölümünden yeni görüntüler paylaşıldı. Bu hafta “Sözümüz söz” diyecek olan aşıklar, izleyicileri bir hayli keyiflendirecek.

Dilek ve Taner çiftinin birbirlerine sarılması uzun süredir dizi hayranlarının en çok istediği şeydi. Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın canlandırdığı iki karakter, 2021 yılının en iyi dizi çiftlerinden birisi olarak da görülüyor! Birçok dizi hayranına göre Gönül Dağı’nın çiftleri birbirlerine çok yakışıyor.

Dilek ve Taner’in yanı sıra; Ecem Özkaya ile Ferdi Sancar’ın canlandırdıkları Zahide – Sefer çifti de çok ilgi görüyor. İkili bu bölümde “sözümüz söz” diyerek hayatı birlikte yaşama noktasında çıktıkları yoldan dönmeyeceklerini ifade ediyor.

2021 yılının en iyi dizi çiftleri Gönül Dağı dizisinde buluştu! 2

Zahide ve Sefer’in aşk yolculuğunda 18. yeni bölüm önemli olaylara sahne olacak. “Sözümüz söz” vurgusunu da fragmanda görebilirsiniz.

Veysel ile Cemile de Gönül Dağı’nda ilgi gören diğer aşıklar…

2021 yılının en iyi dizi çiftleri Gönül Dağı dizisinde buluştu! 3

Bir de dizinin en eğlenceli karakteri Ramazan ile sevdalısı Asuman çiftini unutmamak lazım. Onlar da hikayeye büyük bir zenginlik katıyor.

2021 yılının en iyi dizi çiftleri Gönül Dağı dizisinde buluştu! 4

Gönül Dağı dizisinde şimdi de yeni bir çift doğuyor. Serdar ile Elif… Utku Ateş ile Zümre Meğreli’yi buluşturan iki karakterin hikayesi yeni başlıyor.

Dizi hayranları da bu yeni çiftin aşk hallerini görmeyi çok istediklerini belirten yorumlarla sosyal medyada senaristlere mesaj yolluyor.

2021 yılının en iyi dizi çiftleri Gönül Dağı dizisinde buluştu! 5

Yeni bölümde; Taner ve amcaoğulları, kasabaya elektrik santralini kurmuşlardır. Gedelli’nin belediye oluşunun 66. yılına özel bir kutlamayla açılışı yapılacaktır. Bu özel gecenin organizasyon işi de yine amcaoğullarına düşer.

Açılış için Selami’den konser vermesini isterler, fakat Selami aşırı yemekten rahatsızlanınca sahneye sürpriz birini çıkarmaya karar verirler. Asuman, özel bir kostüm ve Aşık Hüma-i mahlasıyla sahneye çıkacaktır.

27 Şubat Cumartesi akşamı yayınlanacak olan Gönül Dağı dizisinin 18. bölümünden 2. fragmanı videoda bulabilirsiniz. Yine çok heyecanlı ve eğlenceli olayları ekranda bulacaksınız.