Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinden iki oyuncu birden ayrılıyor!

Hercai dizisinden iki oyuncu birden ayrılıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin sevilen dizisi Hercai, bir süre önce Cuma akşamlarından Pazar gününe alınmıştı. Dizi 3 sezondur ekranda. Sezon başında reytinglerde bir düşüş yaşansa da hızlı toplandı. Hikayesindeki heyecan artınca, dizinin kemikleşmiş izleyicisinin yeniden ilgisini çekmeyi başardı ama yine de diken üstünde duruyor dizi reyting anlamında.

Başrollerinde Ebru Şahin ve Akın Akınözü’nün oynadıkları dizi, 3. sezon ortasından sonra hikayede çıkmaza girmeye başlasa da yeni olaylarla birlikte bir toparlanma da yaşanıyor.

Dizi, Total grubunda hatırı sayılır bir reyting alıyordu ama gün değiştirdikten sonra kan kaybettiği de aşikar. 6’lı reytinglerden 4’lü reytinglere düşen dizi, AB grubunda da zayıf reytingler alıyor.

Bu arada diziyle ilgili yeni bir gelişme ortaya çıktı. Hercai dizisinin izleyenlerini üzecek beklenmeyen bir ayrılık yaşanacak. Diziden iki karakterin gideceği öğrenildi.

Hercai dizisinden iki oyuncu birden ayrılıyor! 7

Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından yeni gelişmelerle ilgili bilgi verdi. Buna göre Hercai dizisinden Azad ve Gönül karakterleri ayrılacak.

Pazar akşamı 61. bölümüyle ekrana gelecek olan dizideki bu ayrılık, bazı izleyicileri de üzecek. Azad’ı oynayan Ahmet Tansu Taşanlar ve Gönül’e hayat veren Oya Unustası, kısa bir süre sonra Hercai dizisine veda edecekler.

Şu anda iki karakterin hikayeden nasıl gideceği tam olarak bilinmiyor ancak yaşanacak bu ayrılığın yakın zamanda gerçekleşeceği tahmin ediliyor.