Ana sayfa Sosyal Medya 2022 yılına Birce Akalay adeta damgasını vurdu!

2022 yılına Birce Akalay adeta damgasını vurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Birce Akalay, 2022 yılında hayranlarının karşısına iki başarılı dizi ile çıktı ve oyunculuk performansıyla da büyük takdir kazandı. 1984 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, bugüne kadar çok sayıda projede birbirinden farklı rollerle hayranlarının karşısına çıktı.

Başarılı performansları ile alkışlanan oyuncu için 2022 yılının diğer senelere nazaran daha çok konuşulduğu bir dönem olması da dikkatleri çekti. Netflix’te yayınlanan Kuş Uçuşu ve Mezarlık isimli iki diziyle büyük beğeni toplayan oyuncu, ayrıca Dubai’de altıncısı düzenlenen Diafa ödüllerinde “Yılın Uluslararası Kadın Oyuncusu” ödülünün sahibi oldu.

2022 yılında Netflix’teki iki dizisi sayesinde ismini Türkiye dışında çok geniş bir kitleye duyuran oyuncu, başarılarına yenilerini eklemiş oldu. Bu iki dizinin de etkisiyle Diafa ödülüne ulaşması oyuncu adına başarısının bir tasdiknamesi oldu.

Ödül töreninde güzelliği ile de göz kamaştıran, fit haliyle kendisine iyi baktığını sergileyen Birce Akalay, yakın zaman içinde Kuş Uçuşu dizisinin ikinci sezonu için kamera karşısına geçecek.

2022 yılına Birce Akalay adeta damgasını vurdu! 7

Kuş Uçuşu ve Mezarlık projeleri için yapımcılar Abdullah Oğuz ve Kerem Çatay’a kendisine inandıkları için teşekkürlerini sunan Birce Akalay, “Bugüne kadar birlikte çalıştığım herkese çok teşekkür ediyorum bana inandıkları ve hayallerini benimle paylaştıkları için” diyerek de bu başarının bir ekip çalışması olduğuna vurgu yapması dikkat çekiciydi.

2022 yılını çok başarılı bir şekilde geçiren ünlü oyuncu için bu seneye damgasını vurduğunu söylemek de yanlış olmayacaktır.