Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisini reytinglerde yukarıya taşıyacak yeni dizi çifti!

Kızılcık Şerbeti dizisini reytinglerde yukarıya taşıyacak yeni dizi çifti!

tarafından ker_def

Show TV’de ekrana gelen ve Cuma akşamları yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinin ikinci bölümü geride kaldı. Önemli bir oyuncu kadrosu ile yola çıkan dizinin reytinglerde bir miktar yükseliş sergilemesi umutları artırdı.

Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör’ün başrolünde yer aldığı dizinin ikinci bölümünden itibaren Müjde Uzman da kadroya dahil oldu. Dizinin sosyal medyada büyük bir etkileşim oluşturmasına rağmen, reytinglerde hala ortalamanın altında kalan oranların önümüzdeki bölümlerde yükselmesi bekleniyor.

Dizide Doğa ve Fatih çifti izleyicilerin dikkatini çekiyor. Sıla Türkoğlu ile Doğukan Güngör iyi bir dizi çifti olarak öne çıkıyor. Ancak dizinin hikayesinde Kıvılcım ile Ömer’in yakınlaşma adımlarının da çok etkili olacağına yönelik işaretler var.

Kızılcık Şerbeti dizisini reytinglerde yukarıya taşıyacak yeni dizi çifti! 7

Dizi hayranları Barış Kılıç ile Evrim Alasya ikilisini yeni favori çift olarak yorumluyor. Dizide Kıvılcım ve Ömer karakterlerinin aşka doğru atacakları adımlar heyecanla bekleniyor.

Dizinin üçüncü bölümünde Doğa, ailesiyle birlikte kız kıza eğlenmeye çıkarken bu durum Fatih’in ailesinin tepkisine yol açıyor. Alev ve Nursema arasında hayat görüşleri sebebiyle gerilim giderek artarken Doğa ile Fatih’in tartışması ve Doğa’nın “Beğenmiyorsan evlenmeseydin” sözleri dikkat çekiyor.

11 Kasım Cuma günü yayınlanacak 3. bölümde Kıvılcım ile Ömer arasındaki iletişimin nasıl devam edeceği konusu da öne çıkacak gibi gözüküyor.

Senaryosunu Melis Civelek’in, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği “Kızılcık Şerbeti” her cuma saat 20.00’de Show TV’de ekrana geliyor.