Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisi bu hafta ekranda olmayacak! Açıklama sosyal medyadan geldi…

Camdaki Kız dizisi bu hafta ekranda olmayacak! Açıklama sosyal medyadan geldi…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Perşembe akşamları ekrana gelen Camdaki Kız dizisi, geçtiğimiz hafta yayınlanan 63. bölümüyle herkesi ekran başına toplamıştı. Dizinin pek sevilmese de hikayedeki ana unsurlarından Feride’nin ölmesi, Camdaki Kız dizisinde başlayacak yeni bir dönemin de işareti olarak görülmekte.

OGM Pictures imzalı dizide Feride karakterine hayat veren Nur Sürer diziden ayrıldı. Sürer’in usta oyunculuğu ile hayat verdiği Feride, kızı Nalan’a gerçekleri itiraf ettikten sonra huzur buldu intihar etmeyi seçti. Herkesi şoke eden bu gelişmeden sonra Nalan’ın bundan sonraki hayatı daha da merak konusu olmaya başladı!

Sedat ile mutsuz evliliğini annesinin baskıları sonucu sürdürme kararı alan Nalan’ın annesinin ölümünden sonra Hayri’yi seçerek onunla gitmesi bekleniyor. Dizinin yeni bölümü ayrı bir heyecanla beklenirken gelen haber ise üzdü! Zira dizi, bu hafta yayında olmayacak!

Camdaki Kız dizisi bu hafta ekranda olmayacak! Açıklama sosyal medyadan geldi... 9

Yılbaşı haftası olması nedeniyle dizinin yayınına bir haftalık ara verildiği, Salı günü sosyal medyadan yapılan açıklama ile öğrenildi! Genelde Ocak ayının ilk bir-iki haftası dizilerin ara verme dönemleri olmakta. Ancak izleyici yine de çok heyecanlı bir yerde kalan Camdaki Kız’ı bu hafta merakla bekliyordu.

Dizinin resmi sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda bir haftalık bir ara verildiği ve yeni bölümün 12 Ocak Perşembe günü yayınlanacağı belirtilmekte.