Ana sayfa Dizi Haberleri 2023 yılında izleyicilerin aklını başından alacak olan isim Gülsim Ali İlhan olacak!

2023 yılında izleyicilerin aklını başından alacak olan isim Gülsim Ali İlhan olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gülsim Ali İlhan’ın yeni dizi Al Sancak’taki karakterini merakla bekleyen hayranları büyük bir şaşkınlık yaşadı. Oyuncunun Nadia isimli karakter ile yabancı bir istihbarat ajanını canlandıracak olması hayranlarına bir hayli ilginç geldi. Bugüne kadar genellikle dram dizilerinde rol alan ve daha çok duygusal sahnelerle öne çıkan oyuncu, şimdi de bir aksiyon projesinde savaşçı bir kadın karakterini canlandıracak

Nadia isimli karakter özel olarak eğitilmiş, sabırlı ve dövüşmeyi iyi bilen birisi. Tabii ki Gülsim Ali İlhan’ın bu noktaya gelmesi hiç kolay olmadı. Karakter için 3 aylık özel bir eğitimden geçen oyuncu, dövüş teknikleri öğrendi ve kondisyonunu da artırdı. Dizinin aksiyon dolu anlarında ünlü oyuncu sette bir hayli zorlu anlar yaşayacak. İşte böyle bir ortama hazırlanma aşamasında da Gülsim Ali İlhan’ın birçok dövüş tekniği öğrendiği de anlaşılıyor.

2023 yılında izleyicilerin aklını başından alacak olan isim Gülsim Ali İlhan olacak! 20

Ünlü oyuncu çok sürpriz bir karakter ile ekranda yer alacak ve Al Sancak dizisinin etkileyici hikayesinde Türkiye’nin düşmanlarına hizmet edecek. Türk askerinin kahramanlıklarının anlatıldığı Al Sancak dizisinde, ters köşe bir rolle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanan oyuncu, duygularını şu sözlerle ifade etti: “Nadia sürprizlerle dolu bir karakter, her yeni bölümde onun hakkında bambaşka şeyler öğreniyor ve ilgi duyuyorum. Zekasını kullanarak yenemeyeceği insan neredeyse yok, aldığı ağır eğitimler sayesinde zorluklara göğüs gerebilen bir yapıda. Benim Nadia karakterinde en sevdiğim özelliği ise sabır. Onun için sabır boyun eğmek değildir. Sabır, mücadele etmek demektir.”

Bugüne kadar canlandırdığı karakterler arasında bu kadar farklı ve güçlü birisini oynamamış olan oyuncu için senaryodaki detaylar da ayrıca sürpriz olarak ortaya çıkıyor. Oyuncu her yeni bölümde karakterin farklı bir yönünü görecek ve tabii ki ekran başındaki izleyiciler de onun aksiyon dolu sahnelerdeki haline şaşıracak.

Gülsim Ali İlhan bu farklı karaktere alışmakta ilk başlarda zorlansa da şimdi artık alışkanlık haline geldiğini şu sözlerle anlattı: “Geçmişi ve geleceği dışında, bende olmayan karakteristik özelliklerine alışmak zaman aldı. Yaklaşık 3 aylık askeri özel bir eğitim aldım. Ayrıca dövüş eğitimi de aldım. Her gün sabahtan akşama kadar ağır bir tempoda hazırlandım. ilk başta imkansız gibi görünen şeylerin, artık alışkanlık haline geldiğini ve kolaylıkla yaptığımı keşfettim.”

2023 yılında izleyicilerin aklını başından alacak olan isim Gülsim Ali İlhan olacak! 21

Türk askerinin kahramanlık hikayesinin anlatılacağı Al Sancak dizisi çok özel bir prodüksiyon ve yapımcı Bozdağ Film hiçbir fedakarlıktan kaçınmadı. Uğur Güneş’in bir özel harekat askeri olarak başrolde yer alacağı Al Sancak dizisi izleyicileri derinden etkileyecek.

Gülsim Ali İlhan da senaryodan çok etkilendi ve şu yorumuyla dikkat çekiyor:

“Mehmetçiğimizin kahramanlık hikayesini anlatacağımız Al Sancak gibi özel bir projede yer aldığım için gurur duyuyorum ve çok heyecanlıyım. Bu senaryoyu ilk okuduğumda çok etkilenmiştim. Eminim ki izleyiciler de benim kadar etkilenecek. Al Sancak; daha önce Türkiye’de görülmemiş bir iş.”

Sezonun en iddialı ve merakla beklenen dizisi ‘Al Sancak’ 19 Ocak Perşembe günü TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak.