Ana sayfa Sinema Gülsim Ali İlhan’ın küçük kardeşi, ablasıyla aynı projede yer aldı!

Gülsim Ali İlhan’ın küçük kardeşi, ablasıyla aynı projede yer aldı!

tarafından ker_def

Geçmişin Kokusu isimli yeni bir sinema filmi için kamera karşısına geçen Gülsim Ali İlhan ile Görkem Sevindik ikilisi, iyi bir uyum yakaladı.

Kuzey Makedonya’nın başkenti Üsküp’te çekimleri devam eden filmin kadrosunda Emir Benderlioğlu da bulunuyor. Haziran ayının sonlarından bu yana Makedonya’da çekimlerde bulunan oyuncular, güzel başladıklarını ve her şeyin güzel ilerlediğini söyledi.

Gülsim Ali İlhan bu projede çok farklı bir duygu da yaşadı. Ünlü oyuncunun küçük kardeşi de Geçmişin Kokusu isimli sinema filminde bir rolde yer alarak deneyim yaşadı.

Hürriyet gazetesindeki açıklamasında Gülsim Ali İlhan duygularını şu sözlerle anlattı: “Kardeşim küçük bir sahnede oynadı. İlk deneyimi. Merakı çok var oyunculuğa, ders de aldı. Birlikte sahnemiz olmadı ama onun için de heyecanlıyım. Sanki çocuğumu izliyormuşum gibi oldu. Benim ilk işim Makedonya’da çekildi, onun da…”

Gülsim Ali İlhan’ın setlerde yer aldığı ilk işinin Makedonya’da çekilmiş olması, küçük kardeşinin de oyunculuk kariyerine yine aynı ülkede başlamış olması dikkat çeken bir tesadüf oldu.

Filmde Elana isimli karakteri canlandıran oyuncu, doğduğu yıllara geri döndüğünü hissetmiş. 1995’li yıllara izleyicileri götürecek olan Geçmişin Kokusu isimli sinema filminin Gülsim Ali İlhan için duygusal bir motivasyonu da bulunuyor.

Oyuncu, ” Bulgaristan’da bir çocukluk arkadaşım var, sanki Elena’da onu görüyorum. Müslümanlara değer veriyor, hayatlarına saygı duyuyor” diye konuştu.