Ana sayfa Dizi Haberleri 2023 yılının en sürpriz dizi çifti Emre Kıvılcım ile Rabia Soytürk olabilir!

2023 yılının en sürpriz dizi çifti Emre Kıvılcım ile Rabia Soytürk olabilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında ilk fragmanı yayınlanmaya başlaması ile birlikte Veda Mektubu isimli yeni dizi sosyal medyada daha çok konuşulmaya başlandı. Dizinin başrollerinde çok tecrübeli isimler bulunuyor. Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar ve Bennu Yıldırımlar’ın ilk başta dikkat çektiği kadroda, iki genç oyuncu da hikayenin sürükleyen isimleri olacak.

Emre Kıvılcım ve Rabia Soytürk ikilisinden bahsediyoruz. Veda Mektubu dizisi ile birlikte yeni dizi çifti olarak öne çıkan iki genç oyuncu, şimdiye kadar yer aldıkları başarılı projelerle hep göz önündeydi. Birlikte etkili bir hikayenin başrolü olmak da onlar için önemli bir kariyer sınava olacak.

2023 yılının en sürpriz dizi çifti Emre Kıvılcım ile Rabia Soytürk olabilir! 7

Emre Kıvılcım ve Rabia Soytürk’ün setten gelen görüntülerde çok iyi bir dizi çifti olduğu gözüküyor. Uyumları ve enerjileri gayet yerinde olan ikili, 2023 yılında en dikkat çeken dizi çiftlerinden birisi olmaya aday. Hatta ikilinin hikayenin gidişatına göre sosyal medyada en çok konuşulan dizi çiftleri arasında zirveyi bile elde etme ihtimalleri bulunuyor.

Duy Beni isimli gençlik dizisi ile yaz döneminden itibaren sosyal medyada çok fazla gündem olan Rabia Soytürk’ün hayranları, oyuncunun kısa süre içinde çok farklı bir projede yeniden başrolü kapmasından memnun.

Benim Adım Melek dizisiyle birlikte büyük kariyer çıkışı yaşayan Rabia Soytürk, hayran kitlesini artırıyor ve en başarılı kadın oyunculardan birisi olarak anılıyor.

Emre Kıvılcım da yine başarılı projelerdeki performansı ile övgü alan bir isim. İki genç oyuncunun böyle önemli bir dizide başrolün yükünü omuzlaması da yapımcının onlara olan güvenini sergiliyor.

Veda Mektubu dizisi, Alanur ile Ziya karakterlerinin yıllar sonra çocukları yüzünden yeniden bir araya gelmelerini anlatıyor.

Deniz Akçay’ın senaryosunu yazdığı dizide Hakan Karsak, Hazar Motan, Asya Kasap, Elif Çakman gibi oyuncular da bulunuyor.