Ana sayfa Sosyal Medya Hafsanur Sancaktutan için oyunculuk aynı nefes almak gibi bir şey!

Hafsanur Sancaktutan için oyunculuk aynı nefes almak gibi bir şey!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay — Ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan, Son Yaz dizisinden bu yana öyle büyük popülerlik elde etti ki, kısa sürede bu başarıyı sağlayabilecek çok az sayıda genç isim bulunuyor. Dünyayla Benim Aramda isimli Disney Plus dizisinde başrolde yer alan oyuncu, çok geniş bir hayran kitlesini de hitap etmeye başladı.

Televizyon ekranında en son Darmaduman isimli sadece 9 bölüm süren proje ile şanssızlık yaşasa da ünlü oyuncu, kendisini geliştirerek ilerliyor ve her yeni adımı da hayranları tarafından yakından takip ediliyor.

GQ dergisindeki röportajında oyunculuk mesleğinin kendisi için ne anlama geldiğinden bahseden Hafsanur Sancaktutan, kendisini geliştirmeye de ne kadar önem verdiğini şu sözlerle anlattı:

“Oyunculuk bir karakteri canlandırmak, onu yaşamak benim için. Aslında hepimiz birer oyuncuyuz, ve farklı karakterlerimiz var. Hepimiz farkında olmadan oynuyoruz. Mesela bir kadın düşünelim evde anne, işte iş kadını, arkadaşlarıyla sosyalleşen kadın rolünde ve hepsinde o kadın bambaşka birine dönüşüyor.

O yüzden benim için iyi oyuncu olmak doğal, yaşadığımız kadar gerçek bir şekilde canlandırdığım karakteri seyirciye hissettirebilmekle özleşleşiyor.

Ben oynarken, “Gerçek hayatta bu böyle olur mu? Gerçek hayatta insanlar böyle konuşur, böyle yemek yer ve böyle giyinir mi?” diye soruyorum kendime. Benim için oyunculuk kendimi var etme şeklim, kendimi ifade edebilme, nefes alabilme ve kendimle barışma alanım. Ben bu rolü üstlendim ve fazlasıyla keyif alıyorum.”