Ana sayfa Dizi Haberleri 23 Kasım Çarşamba reyting sonuçları; Kuruluş Osman, Tuzak, Hayat Bugün, O Kız, Bir Peri Masalı dizilerinin reytingleri!

23 Kasım Çarşamba reyting sonuçları; Kuruluş Osman, Tuzak, Hayat Bugün, O Kız, Bir Peri Masalı dizilerinin reytingleri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 23 Kasım Çarşamba akşamı yayınlanan diziler arasında Kuruluş Osman isimli atv dizisi yine rakiplerine adeta fark attı. Burak Özçivit’in başrolünde yer aldığı ve çok iyi bir hikayeye sahip olan dizi, dördüncü sezonda da yine fırtına gibi esiyor.

Kuruluş Osman dizisi önceki 3 sezona göre çift haneli reytinglere bu sezon henüz ulaşamadı ama çarşamba rekabetinde de birinciliği bugüne kadar hiçbir rakibine kaptırmadı. 105. bölümüyle de tüm izleyici gruplarında 23 Kasım akşamı birincilik elde eden atv dizisi çift haneli oranlara da yaklaşmaya başladı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Erkan Petekkaya’nın çok başarılı bir performans ortaya koyduğu O Kız dizisinin reytinglerde ortalamaya yakın oranlar elde etmesi yine dikkatleri çekti. Tüm kişiler kategorisinde yedincilik elde etti ama reytinglerde ortalamanın üzerindeydi. AB grubunda sekizincilik ve ABC1’de ise onunculuk elde eden dizi için bu oranların bile iyi sonuçlar olduğunu söyleyebiliriz.

Hayat Bugün dizisi Show TV ekranında yayınlanıyor ve doktorların insan hayatını kurtarmasının hikayesi anlatılıyor. Ulaş Tuna Astepe’nin başrolünde yer aldığı dizinin reytingleri ise bir hayli sıkıntılı ilerliyor. 6. bölümü 23 Kasım çarşamba akşamı yayınlanan Hayat Bugün dizisi, tüm kişiler kategorisinde otuz birinci, AB kategorisinde yirmi sekizinci ve ABC1 kategorisinde ise yirmi birinci sırada yer alabildi.

tv8 ekranında yayınlanan Tuzak dizisi de Akın Akınözü etkisiyle sosyal medyada çok gündem oldu. Ancak dizinin reytinglerinin iyi gelmediğini ve beklenen büyük çıkışı sağlayamadığını söylemek gerekiyor. Dizinin 6. bölümü yayınlandı ve sonuçlar yine iyi gelmedi. Tüm kişilerde yirmi birinci olabilen Tuzak dizisi, AB grubunda on beşinci ve ABC1’de ise on üçüncü durumda bulunuyor.

Bir Peri Masalı dizisi ise Fox TV ekranında yayınlanıyor ve Alina Boz ile Tarık Emir Tekin başrolde bulunuyor. Dizinin 9. bölümü geride kaldı ve birkaç haftadır devam eden ilgi artışının devam ettiğini görüyoruz. Hikaye açıldıkça diziye ilgi artıyor ama bu artış reytinglerin ortalamanın üzerine çıkmasını henüz sağlayamadı. 9. bölümü ile Bir Peri Masalı dizisi tüm kişiler ve AB gruplarını on ikincilik ile tamamladı. Dizi, ABC1’de ise günü on birinci olarak bitirdi.