Ana sayfa Sosyal Medya Doğum kilolarını vermeye çalışan oyuncu Seda Bakan hangi yiyeceğe yenik düştü?

Doğum kilolarını vermeye çalışan oyuncu Seda Bakan hangi yiyeceğe yenik düştü?

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Seda Bakan, en son geçen sezon Mucize Doktor isimli dizide ‘Ferda’ karakterini canlandırmış ama 13 bölüm sonrasında aniden hikayeden ayrılmıştı. Oyuncu, sonraki süreçte ise Netflix’de yayınlanan Zeytin Ağacı adlı dizide izleyicinin karşısına çıktı.

2014 yılında müzisyen Ali Erel ile dünya evine giren başarılı oyuncu 2019 yılının Ağustos ayında kızı Leyla’yı kucağına aldı. Sosyal medyada sık sık kızının fotoğraflarını paylaşan Seda Bakan’ın minik kızı Leyla şirinliği ile bebekliğinden beri ilgi odağı olmuş durumda.

Seda Bakan geçtiğimiz Eylül ayında ise ikinci kez anne oldu. Bir kız çocuğu daha dünyaya getiren Seda Bakan kızına ‘Ela” adını verdi. Ünlü oyuncu şimdilerde doğum kilolarını vermeye çalışıyor.

Doğum kilolarını vermeye çalışan oyuncu Seda Bakan hangi yiyeceğe yenik düştü? 8

Yürüyüş yaptığı anlardan zafer işareti yaptığı bir fotoğrafını instagram hesabında yayınlayan Seda Bakan paylaşımına; “Bu kilolar gidecek” yazdı.

Ancak oyuncunun bu paylaşımından kısa bir süre yaptığı başka bir paylaşım, Bakan’ın bir yiyeceğin cazibesine karşı koyamadığını ortaya çıkardı.

Doğum kilolarını vermeye çalışan oyuncu Seda Bakan hangi yiyeceğe yenik düştü? 9

Kestane yerken paylaşımda bulunan Seda Bakan “Yine olan oldu” yazdığı paylaşımına üzgün surat emojisi koymayı da ihmal etmedi.