Ana sayfa Sosyal Medya 2,5 milyonu geçen beğeni! Hande Erçel, ablasının doğum gününde tarzıyla konuşturdu!

2,5 milyonu geçen beğeni! Hande Erçel, ablasının doğum gününde tarzıyla konuşturdu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Son dönemin popüler genç yıldızlarından Hande Erçel, ablası Gamze Erçel’in doğum gününde spor ama renkli ve bir o kadar da değişik tarzı ile hayranlarının büyük beğenisini kazandı. Bilindiği gibi oyuncu, en son Sen Çal Kapımı dizisinde rol almıştı. Şu sıralar ekranda yok ama sosyal medyadan bol bol paylaşımlar yapıyor.

Erçel kardeşler, her fırsatta bir araya geliyorlar. Ablası Gamze Erçel’in kızı Mavi’yle bol bol vakit geçiren Hande Erçel, dizi nedeniyle çok az görebildiği yeğeniyle şu sıralar daha çok buluşmakta.

Bu arada geçtiğimiz günlerde sosyal medya fenomeni olarak da bilinen Gamze Erçel’in doğum günüydü. Açık havada bir parti organizasyonu yapıldı. Hande Erçel de ablasının doğum gününde onu yalnız bırakmadı.

Erçel kardeşler, o günün sevinci ve keyfiyle instagram sayfalarından fotoğraflar paylaştılar. Soğuk olmasına karşılık Gamze Erçel’in göbeğini açıkta bırakan hali dikkat çekerken, şıklığı da gözlerden kaçmadı.

2,5 milyonu geçen beğeni! Hande Erçel, ablasının doğum gününde tarzıyla konuşturdu! 8

Hande Erçel ise yine her zamanki gibi renkli olmayı tercih etmişti. Elinde şarap kadehiyle açık havadaki partide hayli eğlendiği görülen oyuncu, yeşil şapkası ve renkli montunun içine giydiği siyah beyaz kareli bluzunun altına da beyaz bir pantolon ve siyah bir postal giymişti.

Bu kıyafetiyle spor ve cool bir görüntü çıkaran Hande Erçel, hayranlarından da beğeniler almaya devam ediyor. Bir gün içinde fotoğrafa 2,5 milyondan fazla kişinin beğeni yapması da dikkat çekmekte. Erçel’in instagram’da takipçi sayısı ise 26 milyonun üstünde…

2,5 milyonu geçen beğeni! Hande Erçel, ablasının doğum gününde tarzıyla konuşturdu! 9