Ana sayfa Dizi Fragmanları Teşkilat dizisinde Yıldırım, her şeyi olan kızı Roza’yı kaybetmenin acısıyla iyice deliriyor

Teşkilat dizisinde Yıldırım, her şeyi olan kızı Roza’yı kaybetmenin acısıyla iyice deliriyor

tarafından kadir kadir
Teşkilat dizisinde Yıldırım deliriyor

TelevizyonGazetesi.com / Pazar akşamları TRT1 ekranında yayınlanan Teşkilat dizisinde izleyicileri bekleyen olaylar hakkında yeni bölümden ön izleme sahnesi yayınlandı.

Yine hareketli sahnelerin yer alacağı dizide geçen bölüm Yıldırım’ın girdiği çatışmada ateş altında kalan kızı Roza vurulmuş. Hastaneye kaldırılsa da kurtarılamamıştı. Böylece Teşkilat dizisinde ilk ayrılık yaşanmış ve yeni sezonda kadroya dahil olan güzel oyuncu Lara Domaç diziden ayrılmıştı.

Roza'nın ölümü

Ön izleme sahnesinde evlat acısı çeken Nil Günal’ın canlandırdığı Defne ile kızının ölümünün verdiği vicdan azabı ve her şeyini kaybetmiş olmanın acısıyla öç peşinde olan Gürkan Uygun’un canlandırdığı Yıldırım’ı aynı karede görüyoruz.

Yıldırım’a “Seni gördüm, nasıl bir cani olduğunu gördüm. O zavallı adamın kafasına nasıl sopayla vurduğunu gördüm” diyen Defne’ye Yıldırım’ın cevabı; “O, zavallı adam dediğin kızımızın katiliydi” oluyor. Hayır, “Kızımın katili sensin!” diyor Defne. Yıldırım da kendini suçladığı konuda Defne’ye kızının katili olduğunu, her şeyin suçlusu olduğunu itiraf ediyor.

Survivor’ın da başlamasıyla birlikte son haftalarda reyting konusunda korkutan dizi, tüm kişiler reyting sıralamasında birinci olsa da AB ve ABC1’de Yargı dizisinin gerisinde kalmıştı. Teşkilat’ın hareketlilik dozunu artırdığı bu haftada nasıl bir performans göstereceği ise merak konusu.

Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın senaristliğini üstlendiği, Tims&B Productions imzalı Teşkilat dizisi her pazar saat 20.00’de TRT1’de…