Ana sayfa Dizi Haberleri 27 Eylül reyting sonuçlarında Bizim Hikaye kaybettiklerini geri aldı

27 Eylül reyting sonuçlarında Bizim Hikaye kaybettiklerini geri aldı

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Bizim Hikaye dizisi Fox TV ekranlarında izleyicilerle 2. sezonunda buluşmaya devam ediyor.

Dizinin hayranları Filiz ve Barış’ın kopuşlarına şahit oldukları bu bölümlerde diziye daha da bir sarılmış durumda.

Reyting sonuçlarını yorumladığımız zaman Bizim Hikaye dizisinin 2. sezonunda iki ileri bir geri pozisyonunda olduğunu görüyoruz.

27 Eylül reyting sonuçlarında dizinin 40. bölümünün tüm kişiler kategorisinde 6.2 reyting ve 16.43 izlenme payına ulaşarak ikinci sırada olduğu görülüyor.

AB grubunda ise 6.31 reyting ve 16.69 izlenme payı ile yine Bir Zamanlar Çukurova’dan sonra ikincilik elde eden Bizim Hikaye, 2. sezonunda farklı sonuçlar almasıyla dikkat çekiyor

Dizinin geçen hafta 20 Eylül’de ekrana gelen 39. bölümü tüm kişilerde 4.87 reyting, AB grubunda ise 3.9 reyting ile çok kötü bir performans sergilemişti.

Bu nedenle 40. bölümdeki düzeltme hareketi çok önemli. Şayet düşüş olsaydı tehlike bölgesine yaklaşacaktı. Ancak görülüyor ki Bizim Hikaye izleyicileri dizilerine iyice sarıldılar.

Bizim Hikaye’nin 38. bölümü yani 2. sezon başlangıcı 13 Eylül’de gerçekleşmişti. Dizi tüm kişilerde 7.21 reyting ve AB grubunda da 6.58 reyting ile birinci sırada yer almıştı.

Anlaşılan Bizim Hikaye, perşembe günleri Bir Zamanlar Çukurova dizisi karşısında en iyi direnci gösterecek yapım olarak duruyor.