Ana sayfa Dizi Haberleri 29 Ekim Perşembe reytinglerinde her şey tersine döndü! Mucize Doktor çok şaşırttı!

29 Ekim Perşembe reytinglerinde her şey tersine döndü! Mucize Doktor çok şaşırttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İki sezondur Perşembe akşamları Mucize Doktor ile Bir Zamanlar Çukurova arasındaki müthiş yarışı izliyoruz… Fox TV dizisi Mucize Doktor geçen sezon öyle baskın bir performans sergiledi ki, rakibinin çok önüne çıkmıştı… Ancak bu sezon işler değişti..

Taner Ölmez’in başrolünde yer aldığı Mucize Doktor dizisinin geçen sezon elde ettiği reytinglerin yarısına bile ulaşamadığı dikkat çekiyor. 15-20 arası reytingleriyle 2019-2020 sezonunun flaş dizisi olmayı başaran Mucize Doktor, öyle güçlü bir görüntü çizdi ki, her hafta rekor üstüne rekor kırıyordu. Ancak o günler geride kaldı…

Bir Zamanlar Çukurova dizisi 3. sezonuyla sapasağlam yerinde duruyor. Hatta sezon başında düşük başlayan reytinglerini de yavaş yavaş artırdı. 29 Ekim Perşembe akşamı reyting sonuçlarında Mucize Doktor’un ufak ufak düşüşüne şahit olurken, rakibi ise reytinglerde zirvede olmanın keyfini sürüyordu.

Vahide Perçin’in Hünkar karakteri ile vedasını bir süredir bekleyen izleyiciler, atv ekranına kilitlendi. Totalde 11’li reytingleri aşan Bir Zamanlar Çukurova, ABC1’de ise 10’lu reytinglere yaklaştı. AB’de 7 seviyesinde kalan dizi, başarılı bir haftayı daha geride bıraktı. Total ve ABC1’de birincilik elde eden Bir Zamanlar Çukurova, AB grubunda ise, MasterChef Türkiye ve Mucize Doktor’un ardından üçüncü oldu.

29 Ekim Perşembe reytinglerinde her şey tersine döndü! Mucize Doktor çok şaşırttı! 2

Mucize Doktor, dün akşam yine eski günlerine dönmüş, izleyicilerin heyecanla izlediği bir bölümle ekrandaydı. Ancak gelen reyting oranlarındaki düşüş, geçen sezonki kadar izleyicinin diziye ilgi göstermediğini de anlatıyor. Tüm kategorilerde de 7’li reytingleri tutturan Fox TV dizisi, yine de çok başarılı bir sezon geçiriyor.

Dün akşam 9. bölümüyle final yapan Yeni Hayat dizisi ise tüm kategorilerde 2’li reyting seviyelerinde kaldı ve Kanal D’nin verdiği final kararının çok da yanlış olmadığı bir kez daha görüldü.

İşte 29 Ekim Perşembe gününün reytinglerde ilk 10 program listesi:

29 Ekim Perşembe reytinglerinde her şey tersine döndü! Mucize Doktor çok şaşırttı! 3