Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Çukur’un yetenekli ismi Burak Dakak, Akın Koçovalı ile empati kurmak istemiyor!

Çukur’un yetenekli ismi Burak Dakak, Akın Koçovalı ile empati kurmak istemiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çukur dizisine Akın Koçovalı olarak katıldıktan sonra Burak Dakak için geniş kitleler tarafından tanınması çok zor olmadı… 2009 yılından bu yana oyunculuk yapan Dakak, aslında çocuk yaşlarda setlerde bulunmanın şansını da yaşadı… Ezel dizisinde Mert’in gençliğini oynayan Burak Dakak, Benim Adım Gültepe dizisinde Fevzi, Muhteşem Yüzyıl Kösem’de Şehzade Mehmed, Umuda Kelepçe Vurulmaz dizisinde Onur, Diriliş Ertuğrul’da Şehzade Gıyaseddin ve Gülperi dizisinde de Hasan karakterlerini canlandırdı.

Gülperi’deki çıkışı o kadar baskın oldu ki, bir anda dikkat çeken Burak Dakak için Çukur dizisine katılması hiç de şaşırtıcı değildi… Çukur’un 3. sezonunda bu yana ekipte yer alan Burak Dakak, L’Offıciel Hommes Türkiye dergisinin sorularını yanıtladı.

Genç oyuncu, Akın Koçovalı karakteri ile ilk karşılaştığında kendisini onun yerine koydu mu? Dergideki bu soruya yanıt veren Burak Dakak, tüm canlandırdığı roller için, kendisiyle empati yapma konusuna pek de sıcak bakmadığını anlattı.

Burak Dakak, bunu sebebini şöyle anlattı:” Çünkü o zaman karakteri biraz kendi özelliklerimle beslemiş gibi bir hissiyata giriyorum. O da benim hayal gücümü daraltıyor gibi geliyor. Neticede o başka bir karakter, başka bir bakış açısına sahip ya da en basit olarak başka bir anne babanın çocuğu ve benimle çok bir alakası olmaması gerektiğini düşünüyorum. Kendimi de karakteri de aslında sınırlanmamak adına.”