Ana sayfa Dizi Haberleri İçinizi acıtacak bir hikaye! Camdaki Kız dizisindeki Nalan’ı bir de Burcu Biricik’ten dinleyin!

İçinizi acıtacak bir hikaye! Camdaki Kız dizisindeki Nalan’ı bir de Burcu Biricik’ten dinleyin!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Burcu Biricik, çok yakında Kanal D’nin yeni dizisi Camdaki Kız ile ekranlarda olacak. Tanıtımları yayınlanmaya başlayan diziye merak da şimdiden büyük. Zira hikaye gerçek bir hayattan alınmakta ve Biricik ile birlikte Kırmızı Oda’da partneri olan Feyyaz Şerifoğlu da dizide başrol.

Hikaye ilginç, detaylarında dram gizli bir hikaye. Bu sezon ekrana damga vuran Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda ve Doğduğun Ev Kaderindir dizilerinin de hikayesi, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun romanlarından alıntılanıyor. Camdaki Kız da aynı yazarın aynı isimli kitabından alıntılanıyor.

Nalan isimli bir karakteri oynayacak olan Burcu Biricik, önce 1 Nisan olarak açıklanan daha sonra 8 Nisan Perşembe tarihine ertelenen yeni dizisi öncesinde, Hürriyet Gazetesi’nden Hakan Gence’ye bir röportaj verdi.

İçinizi acıtacak bir hikaye! Camdaki Kız dizisindeki Nalan'ı bir de Burcu Biricik'ten dinleyin! 9

Merakla beklenen dizisinde oynadığı Nalan karakterini anlattı oyuncu. Dizinin çekimleri başlamadan önce kitabı okuyan oyuncu, karakterin derinliğine inerek, görünenden çok daha zor bir hayat yaşadığını ortaya koydu.

İçinizi acıtacak bir hikaye! Camdaki Kız dizisindeki Nalan'ı bir de Burcu Biricik'ten dinleyin! 10

Bir peri masalı gibi görünen hayatının aslında içeriden ne kadar dramatik bir öyküsü olduğunu ortaya koydu oyuncu.
“Canlandırdığım Nalan’ın Polyanna’ya benzer bir tarafı olsa da içinde o kadar farklı travmaları, içselleştirdiği zulümleri var ki…” diyen oyuncu, Nalan’ın şiddet dolu bir ortamda büyüdüğüne vurgu yapıyor.

Çocukluğundan itibaren annesi tarafından önce fiziksel daha sonra da psikolojik şiddete maruz kalan bir kadın olduğunu aktaran Burcu Biricik, Nalan’ın babasının vali, annesinin ise emekli bir edebiyat öğretmeni olduğu bilgisini paylaşmakta.

İçinizi acıtacak bir hikaye! Camdaki Kız dizisindeki Nalan'ı bir de Burcu Biricik'ten dinleyin! 11

Yalıda bübüyen ve dışarıdan bakıldığında iyi giyimli, piyano çalan ve bale dersleri alan bir kız olmasına karşılık, özenilen bir hayat gibi duran hayatının adeta bir fanus içinde olduğuna vurgu yapıyor.

Nalan’la ilgili olarak “Hayatı asla bilmiyor, annesi tarafından gerçekten kendisine öğretilmeyen hayatı camdan izliyor. Sevgiyle büyümek istiyor ama annesi tarafından asla sevgi verilmeyen bir kız. Beyaz atlı prensini bulduğunu sandığında da bambaşka bir yalnızlığa terk edilen bir karakter” yorumunu yapan oyuncu, hikayeyi okuduğunda çok etkilendiğini de belirtmekte.

Pandemi döneminde çok fazla dizide oynamayı planlamadığını ama dizinin yapımcı firması OGM Pictures’ın sahibi Onur Güvenatam’ın “Bu hikâyeyi okumadan karar verme” dediğini ve okuduktan sonra da beğendiğini, böylece kabul ettiğini ifade ediyor.

İşte Camdaki Kız tanıtımları: