Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri 30 yaşından sonra Damla Sönmez’e bir şeyler oldu, her şey bir anda değişti!

30 yaşından sonra Damla Sönmez’e bir şeyler oldu, her şey bir anda değişti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aziz isimli Show TV dizisinde Dilruba karakterini canlandıran Damla Sönmez, 3 Mayıs 1987 tarihinde dünyaya geldi. 30 yaşına girdikten sonra kendisindeki değişimden bahseden oyuncu, şu anda 34 yaşında ve hayata biraz daha farklı bir noktadan bakıyor. Artık algılarının değiştiğini belirten oyuncu, samimi bir itiraf yaptı.

Kadın oyuncular içinde rol aldığı yapımlara en yüksek değeri katan genç isimlerden birisi olarak tarif edilen Damla Sönmez, Çukur dizisindeki başarılı Efsun karakterinin ardından, Saygı dizisinin ikinci sezonunda yer aldı.

Ünlü oyuncu, setlerdeki etkili varlığını şimdi ise Aziz isimli dizideki Dilruba karakteri ile sürdürüyor ve hayatından da çok memnun olduğunu söylüyor. Hürriyet’ten Hakan Gence’ye açıklamalar yapan Damla Sönmez, 30 yaşından sonra kendisindeki değişim için şunları anlattı:

“Hani belirli bir yaşa gelince anlarsın derler ya… Gerçekten bazı farkına vardığım şeyleri, daha gençken anlayamazmışım. Bir his gibi bir şey o. Başka bir şey oluyor, bir yaştan sonra. Bazı şeyleri algılama biçimim değişti. Sabır konusunda biraz geliştiğimi düşünüyorum. Bütün duyguları çok derin yaşayan bir insanım. Onu en azından kendimi hırpalamayacak bir düzeye çektim.”

Damla Sönmez, 30 yaşından sonra hissettiği bu durumun kendiliğinden geliştiğini ve daha önce 20’li yaşlarda asla kabul etmeyeceği olayları artık daha farklı değerlendirmeye başaldığını da sözlerine ekledi.