Ana sayfa Sosyal Medya Bergüzar Korel yaş aldıkça güzelleşiyor, annelik çok yakışıyor!

Bergüzar Korel yaş aldıkça güzelleşiyor, annelik çok yakışıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, Binbir Gece isimli dizide canlandırdığı Şehrazat karakteri ile hem şöhreti yakaladı hem de dizideki rol arkadaşı Halit Ergenç ile bugünlere kadar uzanan yol arkadaşlığı yaşadı… 3 çocuk annesi olan Bergüzar Korel, 2009 yılında Halit Ergenç ile evlendi ve ilk oğlu Ali’yi 2010 yılında dünyaya getirdi. 2020 yılında Han ve 2021 yılında ise Leyla dünyaya geldi.

Üç çocuklu bir anne olan Bergüzar Korel, en güzel yaş alan ünlüler arasında gösteriliyor. Hayranları, yaş aldıkça güzelleştiğini belirttikleri ünlü oyuncuya anneliğin de çok yakıştığını ifade eden yorumlarla destek oluyor.

Yargı dizisinde Eren komiser karakterini canlandıran oyuncu ve şarkıcı Uğur Aslan’ın gösterisini izlemeye giden Bergüzar Korel, pandemi sürecinde ilk kez toplu bir etkinliğe katıldığını belirtti. Oyuncu, Uğur Aslan’ı övdüğü açıklamasında, arkadaşının hayallerini gerçekleştirdiğini de dile getirdi.

Bergüzar Korel yaş aldıkça güzelleşiyor, annelik çok yakışıyor! 8

Ali’nin kardeşi Han ile iyi bir diyaloğu olduğunu belirten Bergüzar Korel, büyük oğlunun kız kardeşini ise severken daha nazik olmaya çalıştığını anlattı.

Ünlü oyuncu, çocukları hakkında şu bilgileri verdi: “Leyla büyüyor, üç aylık oldu. Han, 22 aylık ve kıskançlık olmuyor. Ali, dördüncüyü kaldıramayabilirim diyor. Ali’nin boyu 1.70’i geçti. O zaten hep merhametli bir çocuktu. Çok mutlu. Han ile acayip bir şey var, Leyla’yı daha anlayamıyor. Onu da severken daha nazik seviyor.”

Bergüzar Korel yaş aldıkça güzelleşiyor, annelik çok yakışıyor! 9

Kız çocuk ile erkek çocuk farkı sorulunca Bergüzar Korel, “Oğlanlar hiç uyumuyordu, bu biraz daha rahat. Oturuyorum o da benimle oturuyor, laf dinliyor. Erkek çocuğu eğlendirmek zorundasın, bu böyle oturuyor. Daha sakin. Erkeklere göre daha narin” dedi.