Ana sayfa Dizi Haberleri 39 kişinin korona olduğu Gönül Dağı dizisiyle ilgili son gelişme sevindirdi

39 kişinin korona olduğu Gönül Dağı dizisiyle ilgili son gelişme sevindirdi

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı isimli dizinin setinde iki oyuncu ve teknik ekipten kişilerle birlikte 39 kişinin koronaya yakalandığı ortaya çıkmış ve çekimlere bir süre ara verilmişti. Aralarında dizinin oyuncularından Ali Düşenkalkar ile Gülsüm Ali İlhan’ın da korona testlerinin pozitif çıktığı öğrenilmişti.

Geçtiğimiz günlerde Gülsüm Ali İlhan’ın karantina sonrası yapılan testinin negatif çıkması ve iyileşmesinin ardından sevindirici haberler gelmeye devam ediyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın sosyal medya hesabından verdiği bilgiye göre, süreci hafif atlatan Ali Düşenkalkar’a yarın yeniden test yapılacağını duyurdu. Ayrıca ekibin karantina sürecinin de bittiği ve 3 gün sonra sete çıkılacağı bilgisini de paylaşmakta.

Bir kaç haftadır stok bölümleri yayınlanan dizinin setindeki teknik ekipte pozitif vaka sayısının 5’e düştüğü belirtiliyor.

Dizinin yayınlandığı TRT kanalı ve yapım şirketinin ortak aldığı karar sonucunda çekimler dursa bile bu süreçte çalışamayan teknik ekibin mağdur olmaması için birer kaşe ekstra ödeme yapılacağı da belirtiliyor.

Teknik ekipteki pozitif vaka sayısının 5’e düştüğü