Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisinin reytingleri izleyici ilgisinin azalmakta olduğuna işaret ediyor!

Gönül Dağı dizisinin reytingleri izleyici ilgisinin azalmakta olduğuna işaret ediyor!

tarafından ker_def

Cumartesi akşamları yayınlanan Gönül Dağı dizisi, 4. sezonu ile yine başarılı bir hikaye ortaya koymayı sürdürüyor. Berk Atan, Cihat Süvarioğlu ve Semih Ertürk’ün başrollerinde yer aldığı dizinin çekimleri Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde devam ediyor.
4. sezonda yavaş yavaş sezon sonuna doğru ilerlendiği şu noktada reyting sonuçlarında yaşanan erime de gözlerden kaçmıyor.

Uzun bir süre çift haneli reytingler elde ederek muhteşem bir başarı yakalayan Gönül Dağı dizisi, özellikle dördüncü sezonunda artık eskisi kadar reyting gücünü sergileyemiyor. Bu haliyle bile ekranda yayınlanan birçok diziden çok daha iyi durumda olsa bile her zaman birinciliklere alışmış olan Gönül Dağı dizisi hayranları için elde edilen oranlar, geçmişe göre bir hayli düştü.

Gönül Dağı dizisinde tüm izleyici gruplarında da hikayeye ilgi sürüyor ama eskisi kadar güçlü şekilde devam edemiyor. Tabii ki projede artık uzun bir zaman geçmesi nedeniyle hem ekibin hem oyuncuların hem de izleyicilerin bir yorulma hali olduğunu da söylemek mümkün.

Gönül Dağı dizisi 30 Mart akşamı da izleyicilerle buluştu. 133. bölümde yine tüm izleyici gruplarında en çok izlenen yapım olmayı başaran Gönül Dağı dizisinde hem tüm kişiler hem de ABC1 gruplarında reyting kaybının devam ettiğini gözlemliyoruz. Ancak AB grubunda iyi bir yükseliş var ki, bu da projenin 5. sezonda da devam etmesi gerektiğine yönelik güçlü bir mesaj veriyor.

Yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği Gönül Dağı’nın senaryosunu Ali Asaf Elmas ve Teoman Gök kaleme alıyor.