Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizi ekibinin dördüncü sezonda da birincilik keyfi devam ediyor!

Gönül Dağı dizi ekibinin dördüncü sezonda da birincilik keyfi devam ediyor!

tarafından ker_def

Ekrana geldiği ilk günden bu yana her hafta zirvede yer alan TRT 1’in sevilen dizisi Gönül Dağı dizisinin 134. Bölümü de tüm kulvarlarda birinci oldu. Cumartesi akşamlarının sevilen dizisinde reytingler geçen sezonlara göre düşmüş olsa da yine de gün birincisi olmasına engel bir durum yok.

İzleyicilerin gönüllerinde taht kurmaya devam eden dizinin hikayesinin ne kadar etkili olduğu, dört sezondur süren başarı ile ortaya çıkmış oldu.

Bozkırda bir Anadolu masalını, sapsarı toprakların, yıllarca dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların hikayesini anlatan Gönül Dağı, küçük dünyalarında büyük hayaller yeşerten Anadolu çocuklarının, tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin yaşamından kesitleri ekranlara yansıtıyor.

Ülkemizin çok önemli sorunlarına parmak basarak, sevgi, saygı, hoşgörü ve geleneksel değerlerimizle harmanlanmış samimi senaryosu ile izleyicileri hem duygulandıran hem de yüzlerindeki eksik etmeyen Gönül Dağı, gençleri girişimcilik konusunda motive etmeye ve onlara rehberlik etmeye devam ediyor.

Yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği Gönül Dağı’nın senaryosunu Ali Asaf Elmas ve Teoman Gök kaleme alıyor.

Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun başrolleri paylaştığı Gönül Dağı’nda yer alan oyuncular şöyle:

“Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Erdal Cindoruk, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Melis Sevinç, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Zümre Meğreli, Hüseyin Sevimli, Ulviye Karaca, Sait Seçkin, Hande Nur Tekin, Sercan İnceer, Eren Can Vurucu, Faruk Karagül, Gözde Dernek, Kaptan Gürman, Öznur Yağcı, Mesude Türkmen, Süeda Çil, Burak Can, Öge Sözbaş, Kaan Şençubukçu, Ataberk Tufan, Ömer Batu Dağlı, Bade Irazlı, Müjde Zeynep Akdeniz, Şive Şenözen, İmren Şengel, Kübra Balcan.”