Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı’ndaki o ne sahneydi öyle? Resmen içimizin yağları eridi!

Masumlar Apartmanı’ndaki o ne sahneydi öyle? Resmen içimizin yağları eridi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1’De Salı akşamları yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinin bu haftaki bölümünde ‘içimizin yağları eridi’ dedirten bir sahne yaşandı. İzleyicinin yüreğini ağzına getiren ve duygu yüklü sahnede Gülben’in ablasına yaptığını ekran başındaki izleyiciler adeta yüreği ağzında izledi!

Dizinin bu haftaki bölümüne Gülben ve Safiye arasındaki tartışma damgasını vururken, ister istemez pek çok izleyici, Gülben’in tarafını tuttuğunu itiraf etti sosyal medyadan.

Aslında ailedeki herkesin nasıl bir çocukluk yaşadığını izlerken kimseyi suçlayamasa da izleyici, Safiye’nin Gülben üzerindeki baskısı da kimi zaman izleyiciyi bile sinir ediyor.

Ezgi Mola ve Merve Dizdar’ın karşılıklı oynadıkları son bölümdeki o sahnede ise herkes bir ‘oh’ çekti adeta! hAnnesinin kendisine uyguladığı baskıyı farkında olmadan Gülben’e yönlendiren Safiye, kız kardeşinin Esat ile konuşmasına şahit olduktan sonra eve koşup onun kitaplarını pencereden aşağıya attı.

Bu sahnede Gülben’in ablasına atmaması için yalvardığı o anlar, izleyenleri kahretti. Safiye, büyük bir öfke ile o kitapları fırlatırken, herkesin içinde ister istemez Safiye için kızgın hisler oluştu. Yapılan yorumlara bakılınca, Gülben’in de buna karşılık ablasının kıyafetlerini alıp aşağı attığı o an herkesin içinin yağlarını eriten ve ‘oh olsun’ dedirten bir sahneydi.

Masumlar Apartmanı'ndaki o ne sahneydi öyle? Resmen içimizin yağları eridi! 20

Annesinin elbiselerini üzerinden çıkarmayan Safiye’nin “Bunlar senin kafanı kirletiyor” diyerek ve aynı ablasının yaptığı gibi kıyafetleri atmak için pencereden uzattı. Safiye “Onlar annemin elbiseleri, elimde kalan tek şey” dediği anlarda izleyicilerin pek çoğunun içinden “At Gülben at” diye adeta tempo tuttuklarını itiraf ettiği yorumlar dikkat çekti.

“Bu kadar kötü olmayı sen öğrettin” diyen Gülben, ablasının yakarışlarına aldırmadan o elbiseleri camdan attı ve ekran başındaki izleyenler de adeta alkışladı!

 

Hemen herkese benzer duygular yaratan bu sahneye pek çok yorum geldi. Bu yorumlardan bazılarını aşağıda görebilirsiniz. Aslında zaman zaman Safiye’ye çok kızsa da izleyici, onun annesi ile yaşadıklarının anlatıldığı sahneleri izleyince bazı şeyleri daha iyi anlıyor ve Safiye’nin de bir kurban olduğunu biliyor. Fakat Gülben’e son yaptığı, herkesin sabrını zorlayan bir hareket oldu!

İşte bir izleyicinin o sahneyle ilgili yaptığı yorum, aslında pek çok kişinin içinden geçeni olduğu gibi yansıtmış…

İşte o sahne ve gelen bazı yorumlar:

Masumlar Apartmanı'ndaki o ne sahneydi öyle? Resmen içimizin yağları eridi! 21

Masumlar Apartmanı'ndaki o ne sahneydi öyle? Resmen içimizin yağları eridi! 22

Masumlar Apartmanı'ndaki o ne sahneydi öyle? Resmen içimizin yağları eridi! 23

Masumlar Apartmanı'ndaki o ne sahneydi öyle? Resmen içimizin yağları eridi! 24

Masumlar Apartmanı'ndaki o ne sahneydi öyle? Resmen içimizin yağları eridi! 25

Masumlar Apartmanı'ndaki o ne sahneydi öyle? Resmen içimizin yağları eridi! 26

Masumlar Apartmanı'ndaki o ne sahneydi öyle? Resmen içimizin yağları eridi! 27

Masumlar Apartmanı'ndaki o ne sahneydi öyle? Resmen içimizin yağları eridi! 28

Masumlar Apartmanı'ndaki o ne sahneydi öyle? Resmen içimizin yağları eridi! 29

Masumlar Apartmanı'ndaki o ne sahneydi öyle? Resmen içimizin yağları eridi! 30

Masumlar Apartmanı'ndaki o ne sahneydi öyle? Resmen içimizin yağları eridi! 31

Masumlar Apartmanı'ndaki o ne sahneydi öyle? Resmen içimizin yağları eridi! 32

Masumlar Apartmanı'ndaki o ne sahneydi öyle? Resmen içimizin yağları eridi! 33