Ana sayfa Dizi Haberleri 4 dizi üst üste final yapacak! Fox TV, Show TV, atv’den en son final kararları!

4 dizi üst üste final yapacak! Fox TV, Show TV, atv’den en son final kararları!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizilerin bir bir ekrana veda etmesi süreci hız kazandı. Fox TV’nin iki dizisi için aldığı final kararının ardından, Show TV ve atv’nin de iddialı dizilerine final yaptıracağı netleşti.

Fox TV ekranlarında ilk önce Bir Peri Masalı dizisinin ardından da Darmaduman dizisinin final yapacağı ortaya çıktı.20 Aralık Salı akşamı 13. bölümde izleyicilerine veda edecek olan Bir Peri Masalı dizisinde Alina Boz ile Tarık Emir Tekin başrolde bulunuyor.

4 dizi üst üste final yapacak! Fox TV, Show TV, atv'den en son final kararları! 10

Darmaduman dizisi ise 9. bölümü ile birlikte 24 Aralık Cumartesi akşamı son kez ekranda olacak. Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Aytaç Şaşmaz ve Aslıhan Malbora bu dizinin başrolde yer aldılar ama izleyiciler yeterince ilgi göstermeyince dizinin final kararı kaçınılmaz oldu.

4 dizi üst üste final yapacak! Fox TV, Show TV, atv'den en son final kararları! 11

Show TV ekranında da Baba isimli iddialı dizinin 27 Aralık Salı akşamı yayınlanacak olan 30. bölümü ile birlikte final yaparak ekran ömrünü tamamlayacak.

Tolga Sarıtaş ile Haluk Bilginer ikilisinin başrolünde yer aldığı Baba dizisinin final kararı da izleyicileri derinden üzdü. Baba dizisi hem Bir Peri Masalı hem de Darmaduman’dan daha iyi reytingler elde eden bir yapımdı.

4 dizi üst üste final yapacak! Fox TV, Show TV, atv'den en son final kararları! 12

atv ekranında ise Osman Sınav imzasını taşıyan Yalnız Kurt dizisinin 32. bölümü ile birlikte 30 Aralık Cuma akşamı son kez ekranda yer alacağı basına yansıdı. Dizinin ekibine de final yapılacağı bilgisinin iletildiği ortaya çıktı.

Yalnız Kurt dizisi çok iddialı bir başlangıç yapmasına rağmen senaryo sorunları nedeniyle izleyici ilgisi kısa sürede azaldı. İkinci sezon öncesinde dizinin kadrosuna yeni isimler katıldı ve hikayede de büyük değişimler yapıldı.

4 dizi üst üste final yapacak! Fox TV, Show TV, atv'den en son final kararları! 13

Ancak bu gelişmeler dizinin yeniden güçlenmesine imkan vermedi. atv’nin düşük reytingler nedeniyle Yalnız Kurt dizisini yayından kaldırma kararı da izleyicilerini mutsuz edecek.

16, 23 ve 30 Aralık Cuma akşamları son 3 bölümü yayınlanacak olan Yalnız Kurt dizisinin vedasının nasıl olacağı da merakla bekleniyor.