Ana sayfa Sosyal Medya Enis Arıkan Camdaki Kız dizisinin setinde bir ilki yaşadı!..

Enis Arıkan Camdaki Kız dizisinin setinde bir ilki yaşadı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisinde ‘Muzaffer’ karakterine hayat veren oyuncu Enis Arıkan, dizinin setinde bir ilki yaşadı.

Oyuncunun, sosyal medyada en az kendisi kadar fenomen olan annesi Selma Arıkan oyuncuyu dizinin setinde ziyaret etti.

Enis Arıkan’da heyecanını instagram hesabında takipçileriyle paylaşarak, “Annem ilk defa sete geliyor, çok heyecanlı” notunu düştü.

Enis Arıkan Camdaki Kız dizisinin setinde bir ilki yaşadı!.. 8

Annesini sette ağırlayan oyuncu sonraki paylaşımında ise annesinin rol arkadaşları Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nu sorduğunu belirterek, ikiliyi etiketledi ve “Sizi soruyor deliricem” ifadelerini kullandı.

Enis Arıkan’ın annesi aynı zamanda, sempatik tavırlarıyla sosyal medya kullanıcılarının ve ünlü oyuncularının takipçilerinin çok sevdiği bir isim.

Enis Arıkan Camdaki Kız dizisinin setinde bir ilki yaşadı!.. 9

Kanal D ekranında yayınlanan Camdaki Kız dizisi perşembe akşamları çok iyi reytingleri ile sezonun en başarılı yapımları arasında yer alıyor.

Dizi, sadece reyting oranlarıyla değil oyuncuları arasındaki ahenkli iletişimle de dikkat çekiyor. Enis Arıkan’ın yanı sıra dizide rol alan Burcu Biricik, Selma Ergeç ve Tuğrul Tülek’de sık sık setten paylaşımlarda bulunarak adlarından söz ettiriyorlar.