Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Güner’e kız kardeşlerinden erken doğum günü kutlaması!..

Aslıhan Güner’e kız kardeşlerinden erken doğum günü kutlaması!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Hem sinema filmleri hem de dizi projeleri ile adından söz ettiren oyuncu Aslıhan Güner, 17 Aralık 1987 doğumlu. 35 yaşına basmaya hazırlanan güzel oyuncu erken doğum günü kutlamasını kız kardeşleriyle birlikte yaptı.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Aslıhan Güner, mum üflediği anları instagram hesabından takipçileriyle de paylaştı.

Üç kız kardeş, Aslıhan Güner’in erken doğum günü kutlamasında bir araya gelerek sosyal medyada paylaşımlarda bulundular.

Aslıhan Güner'e kız kardeşlerinden erken doğum günü kutlaması!.. 8

Neslihan ve Yasemin adlarında iki kız kardeşi olan Aslıhan Güner zaman zaman sosyal medyada kardeşleriyle paylaşımlarda bulunuyor. Üç kız kardeş de birbirine benzerlikleri ve güzellikleriyle dikkat çekiyor ve oyuncunun hayranlarından sık sık övgü dolu yorumlar alıyorlar.

Aslıhan Güner'e kız kardeşlerinden erken doğum günü kutlaması!.. 9

Meslektaşı Mert Kılıç ile 2013 yılında nikah masasına oturan güzel oyuncu aynı zamanda mutlu evliliğiyle de magazin basınının gözde isimleri arasında yer alıyor.

Aslıhan Güner 3 Şubat’ta Mahsun Kırmızıgül’ün yeni filmi Prestij Meselesi ile hayranlarının karşısına çıkacak. Filmde Aslıhan Güner ile birlikte, Şebnem Bozoklu, Aslıhan Güner, Ece Yaşar, Biran Damla Yılmaz, Melisa Döngel, Eser Yenenler ve Engin Hepileri rol alıyor.

Yapımcılığını Boyut Film şirketiyle Murat Tokat’ın üstlendiği filmde, 1 Eylül 2003 tarihinde hayatını kaybeden efsane müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu’nun Prestij Müzik şirketini kurduğu dönem anlatılacak.