Ana sayfa Dizi Haberleri 4 yeni oyuncunun katılımı ile Yargı dizisinde büyük değişim başladı!

4 yeni oyuncunun katılımı ile Yargı dizisinde büyük değişim başladı!

tarafından ker_def

Her pazar akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen, Kanal D’nin uluslararası ödüllü dizisi Yargı, hız kesmeden devam ediyor.

Ay Yapım imzalı dizinin kadrosuna dört yeni oyuncu dahil oldu. Alican Yücesoy, Naşit Özcan, Sermet Yeşil ve Ayşegül Cengiz Yargı’nın 4 Şubat Pazar akşamı ekrana gelecek olan 81’inci bölümünde izleyici karşısına çıkacak.

Uzun yıllardır güçlü bir kariyer oluşturan ve birçok izleyicinin dizilerde görmeyi arzu ettiği isimlerden birisi Alican Yücesoy.. Oyuncu üçüncü sezonu ile başarıyla devam eden Yargı dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Alican Yücesoy polis memuru Fırat karakterinde izleyeceksiniz. Ayrıca diziye yeni katılan, Naşit Özcan Başsavcı Ertuğrul, Ayşegül Cengiz Başsavcı özel kalemi Asiye, Sermet Yeşil ise Metin Amir’in şehit olmasından sonra yerine gelen Kubilay Amir karakterine hayat verecek.

“HİÇ DEĞİŞMEMİŞSİN CEYLİN, HATTA SANA BİR OLGUNLUK GELMİŞ…”

Yargı’nın pazar akşamı yayınlanacak olan yeni bölümünden ilk tanıtım seyirci ile buluştu. Tanıtımda kadroya dahil olan oyunculardan Alican Yücesoy da Fırat karakteri ile ilk kez seyirci karşısına çıktı. Ceylin ve Fırat’ın eskiden tanıştıklarının ekrana geldiği tanıtım ikilinin hikayesine dair merak uyandırdı. Ilgaz’ın bu olay karşısında ne tepki vereceği ise yeni bölümde cevap bulacak.

Yargı yeni bölümüyle pazar akşamı Kanal D ekrana gelecek.