Ana sayfa Sosyal Medya Sema Öztürk, Kızılcık Şerbeti dizisi ile kariyerinde güçlü bir adım attı!

Sema Öztürk, Kızılcık Şerbeti dizisi ile kariyerinde güçlü bir adım attı!

tarafından ker_def

Cuma akşamları Show TV ekranında izleyicilerle buluşmaya devam eden Kızılcık Şerbeti dizisinde yeni bir karakter izleyicileri şaşırtacak. 49. bölümü yayınlanan diziye Azra karakteri ile Sema Öztürk dahil oldu.

Abdullah olarak izlemekte olduğumuz Settar Tanrıöğen’in önceki hafta beyin kanaması geçirmesi ve hastanede tedavisinin devam etmesi izleyicileri bir hayli üzmüştü. Dizinin hikayesine yeni bir karakterin gelmiş olması ise senaryonun gelişimi noktasında yeni bir fırsat penceresi açacak.

Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı’nın paylaştığı fenomen dizisi “Kızılcık Şerbeti”nin önceki akşam yayınlanan bölümünde Sema Öztürk izleyiciyle buluştu.

Sema Öztürk dizide üst düzey bir yönetici olan Azra karakterine hayat veriyor. Metehan’la (Rahimcan Kapkap) yolu kesişecek olan Azra’nın gelişi sürpriz gelişmelere neden olacak.

Oyuncu daha önce farklı dizilerde dikkat çeken rollerde yer aldı. Kurtlar Vadisi dizisinde Jülide karakterini canlandıran oyuncu, ayrıca Karadayı, Meryem ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli projelerde de yer almıştı. Uzun süredir ekranlarda görünmeyen oyuncu, Kızılcık Şerbeti gibi etkili bir yapım ile yeniden ekranlara dönüş yapmış oldu.

Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği Kızılcık Şerbeti dizisi güçlü reytingleri ile sezonun en başarılı projelerinin başında gelmeye devam ediyor.