Ana sayfa Dizi Haberleri 44. Pantene Altın Kelebek’te En İyi Dizi, Vatanım Sensin oldu! Söz dizisi 2 ödül birden aldı

44. Pantene Altın Kelebek’te En İyi Dizi, Vatanım Sensin oldu! Söz dizisi 2 ödül birden aldı

tarafından zk zk

44. Pantene Altın Kelebek'te En İyi Dizi, Vatanım Sensin oldu! Söz dizisi 2 ödül birden aldı 7

İlk kez verilen Kendi Mucizesini Yaratanlar kategorisi 140’tan fazla ülkeye satılan dizilerle ilgiliydi. Bu mucizeyi yaratan dizilerin oyuncuları arasında bulunan Tuba Büyüküstün, Kenan İmirzalıoğlu, Songül Öden, Erkan Petekkaya, Cansu Dere, Engin Akyürek aldı.

Halit Ergenç, Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ ve Bergüzar Korel de ödüle layık görüldü ancak törene katılamadılar.

Ödülünü alan oyuncular şunları söyledi:

Cansu Dere: “Böyle ödüllendirilmek ve dünyanın pek çok yerine ulaşmak çok gurur verici. ”

Songül Öden: “Bize mucize yolunu açan şey, bu topraklara ait hikaye açılımını yapmak. Biz buraya ulaşabileceğini hiç akıl edemedik. Hikaye anlatıcılarının başarısı. Onlara teşekkür ederim.”

Tuba Büyüküstün: “Biz bu kadar değiliz aramıza katılamayan arkadaşlarımız da var. Bu ödül çok anlamlı. Değişik bir ekip olduk aslında. İlginç bir dönemdi. Hiç aklımızda olmayan bir şey birdenbire hayatımıza yerleşti. Bizimle başladı ve büyüyerek devam eder diye umuyorum. Burada bugün olmamızı sağlayan, bütün bu mucizeyi yaratanlara teşekkür ediyorum.”

Kenan İmirzalıoğlu: “Bildiğim kadarıyla 14-15 yıl önce Türkiye’de ilk dizi ihracatını bölüm başı Deli Yürek’i 1 dolara başlatan Osman Sınav’a hitap ediyorum bu ödülü.”

Engin Akyürek: “Türk dizilerinin yurt dışındaki başarısında benim de küçük bir katkım varsa ne mutlu. Bu hesaplanmamış bir başarıydı, umarım devam ettirebiliriz.”

Erkan Petekkaya: “Türk seyircisine, teşekkür ediyorum. bayağı bir ihracat yapmışız. Bizi izleyen bütün yabancı seyircilere çok teşekkür ediyorum. Sayenizde biz de varız.”