Ana sayfa Dizi Haberleri 4N1K İlk Aşk dizisi 3. bölümünde aklınızı başınızdan alacak sahne!

4N1K İlk Aşk dizisi 3. bölümünde aklınızı başınızdan alacak sahne!

tarafından ker_def

Başrollerinde Gözde Mutluer, Atakan Hoşgören, Sina Özer, Cihan Şimşek ve Burak Yörük’ün yer aldığı 4N1K İlk Aşk dizisinin 3. bölüm fragmanı yayınlandı.

20 Temmuz Cuma akşamı saat 20.00’de yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkacak olan dizi, başarılı performansını sürdürüyor.

İzleyicilerin yeni bölümlerini merakla beklediği gençlik dizisi, önümüzdeki haftalarda çok daha büyük kitlelere hitap edeceği imajını veriyor.

Dizinin 3. bölüm 1. fragmanının son sahnesi ise izleyicilerin adeta nefeslerini kesti.

4N1K İlk Aşk dizisi 3. bölümünde aklınızı başınızdan alacak sahne! 7

Sosyal medyada yapılan yorumlarda, Ali ile Yaprak’ın öpüştüğü sahneye ilginin büyük olduğu gözlendi.

Barış hayranları ise Yaprak’ın Ali ile öpüşme sahnesine tepki göstermekte.

İşte izleyicilerin aklını başından alan sahne:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Barış’ın sürekli Yaprak’ın etrafında olması sonunda Ali’yi harekete geçirir. Yaprak için yazdığı İlk Aşk adlı şarkısını bitiren Ali, bestesini ilk dinleyenin aşık olduğu kız olacağını açıklar. Sırtındaki gitarı gören Barış fırsatı kaçırmaz, Ali’ye meydan okur. İkili gitarla karşılıklı kapışır. Fakat bu kapışma Ali’nin planlarını alt üst eder. Yaprak’a kendini affettirmek isteyen Barış gizlice odasına girer. Amacı aldığı çiçeklerle ona sürpriz yapmaktır. Ancak odasında uyuya kalınca işler fena karışır.

Müdür’ün Oğuz’un annesi Zeliş ile ilişki yaşadığını sanan Sinan, onu tehdit eder ve bir teklifte bulunur. Ancak bu teklif Müdür ile Melike’nin arasında yeni bir krize yol açar.

4N1K İLK AŞK BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Merve’nin gönlünü almak için her yolu deneyen Gökhan ise çaresizdir. Ece’den her geçen gün daha da hoşlanan Sinan, onunla yakınlaşabilmek için elinden geleni ardına koymaz. Yaprak’ta uyuyakaldığı gece motoru çalınan Barış’ın başı polis ile derde girer. Her şey Yaprak’ın vereceği ifadeye bağlıdır. Barış’ın babası Tekin, Ali’yi annesinden uzaklaştırmak için beklenmedik bir hamle yapar.