Ana sayfa Dizi Haberleri 6 yıldır savaşçı rollerde izlediğimiz Sarp Levendoğlu yeni sezonda bambaşka birisine dönüşecek!

6 yıldır savaşçı rollerde izlediğimiz Sarp Levendoğlu yeni sezonda bambaşka birisine dönüşecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1981 yılında Ankara’da dünyaya gelen Sarp Levendoğlu, 19 yıldır dizilerde ve sinema filmlerinde yer almayı sürdürüyor. O şimdi Asker isimli sinema filmi ile başladığı kariyerinde, ilk dizisi ise Lise Defteri isimli yapım olmuştu.

Emret Komutanım isimli dizideki asker rolüyle akıllara kazınan oyuncu, sonraki projelerinde ise birbirinden farklı karakterleri canlandırdı. Küçük Ağa dizisindeki Ali karakteri ile de akıllarda yer edinen oyuncu, son 6 yıldır ise savaşçı rollerle izleyicileri etkilemeyi sürdürüyor.

6 yıldır savaşçı rollerde izlediğimiz Sarp Levendoğlu yeni sezonda bambaşka birisine dönüşecek! 49

Emret Komutanım dizisinden sonra Savaşçı isimli diziyle 5 sezon boyunca ekranda yer alan Sarp Levendoğlu, ardından ise Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Romen Diyojen karakteri ile yine aksiyonu bol sahnelerde bulundu.

Son 6 yıldır aksiyon dolu sahnelerin ardından ise oyuncunun Gecenin Ucunda isimli dizide canlandıracağı karakter izleyicileri biraz şaşırtacak gibi gözüküyor.

6 yıldır savaşçı rollerde izlediğimiz Sarp Levendoğlu yeni sezonda bambaşka birisine dönüşecek! 50

Macide ile Kazım arasındaki büyük aşkı anlatan Gecenin Ucunda dizisinde Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu ikilisinin yanı sıra Sarp Levendoğlu da başrolde yer alacak. Ahmet karakterini canlandıracak olan oyuncu, Macide ile Kazım’ın arasına girerek hikayenin oyun bozan isimlerinden birisi olarak öne çıkacak.

Savaşçı rollerden sonra Sarp Levendoğlu, bu sefer normal bir rol ile izleyici karşısına çıkacağı için hayranları bu duruma şaşırabilir.

Peride Celal’in yazdığı Gecenin Ucunda kitabından uyarlanan dizinin çekimlerine başlandı. Eylül ayında izleyicilerle buluşması beklenen dizi, Star TV’nin yeni sezondaki en etkili yapımlarından birisi olacak gibi gözüküyor.

Zuhal Olcay, Tuba Ünsal, Bertan Asllani, Özge Özder, Kaan Taşaner, Bestemsu Özdemir, Levent Özdilek, Ebru Aykaç gibi önemli oyuncuların da kadrosunda bulunduğu dizinin yapım ortağı da olan Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül ikilisi 8 yıl aradan sonra yeniden bir dizide buluşmuş olacak.